估唔到今時今日仲有人鐘意睇Marvel依啲美國佬既打飛機片

93 回覆
56 Like 115 Dislike
願主寬恕佢
,好波,一語講出重點,見到啲人成日笑睇日漫既人係毒撚,咁美漫何嘗唔係,大家咪又係打打殺殺,唔通因為見到美國依兩個字就高質啲
你知就好
Marvel撚真係好可悲,人生入面只有DC同Marvel,覺得反Marvel既都係DC既人,有冇睇出面話唔睇AV4嗰post,成千幾正評,嗰啲一定又係DC既人啦
大家咁話,所以上面就冇搞分化啦,話人毒撚,明明自己都係
咁點解你又覺得反dc就係marvel撚啊?你講野跟本有bug又矛盾,好明顯你應該啱啱畢業冇幾耐,人云亦云果類人
非英雄片fans dc淨係睇過batman 真心啲對白有深度過marvel好撚多 marvel 呢啲真係比細路睇 仲有咁多人當神咁拜
見到呢個post我係marvel 同dc就開套戲2邊隻揪啦 宇宙最強對決 守護地球 大把傻鳩衝住去睇

美化的廢話都係廢話
全部都是垃圾
樓主 我都係關心你 , 見你回我第一句就話係marvel 撚

咁我咪用起底模式了解下你又係咩撚囉

點撚知 屌你 傻既

要毒撚到幾深先出得呢d post .

即係呢 我都有幾漫畫 , 但都係一樣打發時間既娛樂 , 唔會同fd 食飯黎討論 火影有幾撚勁 (真係唸起都打冷震),

百零蚊睇套戲 都係一種正常娛樂 ,

你就講到自己 為左同fd有共同話題

去做一d 自己唔頂意既事

淨係呢樣野就知你幾有深度喇 ,

踩人抬高自己
睇火影 唔毒 , 我都有睇

不過開post 講排名 同人硏究邊撚個勁d 呢下唔用毒 想請教你 可以用咩形容
知啦知啦,睇日漫=傻,幼稚,毒撚,睇美漫=有品味,高質,仲有好冇冇咁弱智,我上連登動漫台唔討論漫畫,咁討論乜鳩,係動漫台開嗰關於動漫既post都俾人起底話毒撚,好撚野,Ching仲唔快啲走去動漫台屌哂嗰度啲巴打係毒撚
仲有條友勁惡
話我十有ハ九po吹奏特撮
咁其他人郁啲提火影海賊王etc又叫乜?
我只係講統稱都要比條顛狗屌on9
咩野邏輯
條on9仔駁唔到我就周圍攻擊人marvel撚,可憐到
你走黎同我講冇用,又唔係我話你
收皮啦好冇,明顯係你駁我唔到,連回都唔敢回我,俾我撚完敗走之後,隔咗一日有多,仲要Keep住Mon住我依嗰post睇黎真係好嬲
樓主係咪認錯人啊定比我串到火遮眼啊?睇唔到我個留言,定自己無膽又駁唔到啊,唔好咁可憐啦好無
唔係果個 千古無二 另一個po話avg4劇情平平無奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞