估唔到今時今日仲有人鐘意睇Marvel依啲美國佬既打飛機片

93 回覆
56 Like 115 Dislike
師兄
你講過啲咩寫實片
唔係全部都有睇過大部分啦
表達的咪又果幾味
井底就唔好咁大聲
抬舉了,抬舉了,我社會弱勢人士黎咋,住公屋而已,邊似得你依啲成功人士,點敢作威作福,同可以敗壞社會風氣,連係依度,面對Marvel霸權,講句公道說話都要俾大量Marvel打手狙擊,你話慘唔慘
你不如話marvel dc一樣垃圾
咪無人敢炸你
Sor,Dc真心高質過Marvel,我唔講大話
batman係電影唔識打功夫已經食屎
你係咪無睇漫畫
白癡仔
以德服人比較好
除非佢發爛渣
事實係垃圾 咁多傻鳩接受唔到
marvel dc一樣垃圾
美國野一向低質扮明牌
batman唔打功夫已經夠垃圾
joker癡線吹水佬,又似deadpool成日死唔去,比marvel更弱智
名牌
估唔到仲會有人估唔到 我估到呀
我明顯講緊電影,聰明,我都話我唔係Dc撚或者Marvel撚,唔係個個都好似你咁睇哂漫畫,仲有batman唔識功夫,咁佢電影點同人肉博格鬥,仲有你憑佢唔識功夫就話佢唔高質,反派小丑實力弱過滅霸好多,但人哋既塑造就好係好過佢
事實證明Marvel撚真係好多,你淨係睇吓依度啲傻鳩數目就知啦,Marvel撚=傻鳩
Marvel撚又俾人激到呢,嬲左嬲埋右,開口就問人伯母,果然同Marvel一樣低質
癡線口水佬
求其搵個識吹水的毒撚做都得
唔通睇中國抗日打飛機片咩
哈哈哈
知你係Marvel撚,一定反DC,憑我依個非雙方粉絲,純路人,睇完兩套可話俾你聽,蝙蝠俠過咗咁多年,但我都會睇完再睇,Marvel嗰啲不了,如果你話小丑係痴線佬,咁滅霸咪仲痴線,要消滅一半人囗,中國啲計劃生育咩,之後今集復聯4滅霸仲弱智,話要摧毀依家嗰世界,創造一個新既世界,中二到呢,依啲反派好多作品都有,根本冇魅力可言
小丑唔理好壞濫殺無辜,係蝙蝠俠呢啲on99先會聽佢9up, 對呢種人洗講咁多一拳車埋去啦
你覺得小丑本身有咩深度? 慘? 你都癡xx線,呢個系列話劇情好已經夠,同marvel可以平排,美國野一向都係口水多過茶扮有劇情,得D on9先咁認真
睇火影=毒撚
睇Marvel=跟貼潮流

又黎呢d兩舊屎定律
he get the point
又黎喇三部曲乜乜乜,joker乜乜乜
後面嗰句我非常同意,西片囗水多過茶,西片除咗文藝片同鬼片其他我一向不睇,所以見Marvel討論區啲人咁激動討論劇情有時真係忍唔住笑,whatever,蝙蝠俠同蜘蛛俠仲有超人基本上好多人細細個已經聽過,街知巷聞,就算好似我咁唔鐘意英雄片,都係我心中加咗唔少分,嗰啲咩MCU既角色,電影未出前,撚有人識咩
條傻仔只係典型dc fans思想永遠留喺三部曲嗰陣
無視自己dc呢幾年拍爛左既英雄片,佢所謂既美國佬打飛機片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞