估唔到今時今日仲有人鐘意睇Marvel依啲美國佬既打飛機片

93 回覆
56 Like 115 Dislike
踏血尋梅,五個小孩的校長,樹大招風,一念無明,淪落人,當然Marvel撚肯定對依啲不屑一顧,佢哋既人生觀,電影入面就只得Marvel同DC,可惜係連人哋蝙蝠俠既三部曲都好過你嗰爛鬼十年鋪排

屌你老母 火影排名 毒撚到核爆

開得呢d post 通常心智 比多去到小學雞

好撚心你喇
咁又點,唔夠人講即刻扯開到其他話題,起人出嗰既post,然後精神勝利法,阿q到呢,仲幼稚嗰小學雞
其實唔止社會精英,低下階層/假中產有啲都唔會睇,因為跟本唔知套卡通片講乜野
閣下的人生好黑暗
唔係露宿者就是月入幾皮做死的打エ仔
原來又一偽毒
會睇火影高達eva海賊王?
比人捉到睇動漫就發爛渣
有風度極有人
叫佢食屎
你睇火影
留意返,成個post我由頭到尾都冇話過自己高質,我只係話有好多電影都高質過Marvel,以你嗰logic,係咪如果冇錢連政府都無資格批評,畢竟人哋嗰個高官都有錢過你多多聲
唔睇寫實片,唔通睇科幻英雄片打飛機自己做英雄救世界
睇葉念琛夠寫實
但呢啲機會你遇唔到啫
白癡仔
有風度極有人咩黎閣下果然博物多聞
話人發爛渣,自己就見人叫食屎,笑而不語
打擊人面狗絕不手軟
未問候你家族已經是仁慈
睇葉念琛夠寫實
但呢啲機會你遇唔到啫
白癡仔
係咪駁唔到呀
去死啦
多謝Marvel撚幫手推post,繼續推啦,冇比佢停,睇黎啲Marvel撚依家先啱啱訓醒,唔講咁多,返工先啦,你哋繼續係屋企睇英雄打飛機片自我陶醉,拯救宇宙啦
阿q到呢,叫人去死人哋真係會死咩,啊,依家我真係透唔到氣啊自己即刻正評自己,然後負評人係咪好爽,又精神勝利法,話人駁唔到,自己咪又係駁唔到,睇完英雄打飛機片係咪好爽,唔止做英雄既機會你遇唔到,直情係冇可能
我係人面狗,你咪人型畜,幫Marvel霸權狙擊異見人士
sorry , 唔係我負你
溝唔到女唔好同人講自己正常人
呢個年代真好人成日比人屈係衰人幾咁閑
都係多得你呢啲小醜有少少口才作威作福
敗壞社會風氣
下下講正面,但見到自殺同訓街視而不見,好偉大呀你老尾西
Ching好叻叻,溝到女,駛唔駛頌個獎俾你,唔似我咁俾女飛,Ching一定係成功人士啦,離撚哂哋屋企有幾層樓收租,淨係靠父幹都屈哂好多人機,所以先有咁多女又唔會俾人飛,怪唔得知你會睇英雄片,同啲英雄咁有共嗚,都係咁屈機,有錢有女仲有超能力,邊似得我依啲低下階層,淨係識睇寫實片,日日要返工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞