覺唔覺marval個世界其實好on9?

174 回覆
593 Like 268 Dislike
你有冇睇㗎,今集boss先係認真打喎,上集擺明放水hea住打,今次下下攞命咁劈過去都叫力量大減?

最好笑係由連登仔把口去話人垃圾
咪攪笑啦
根本個世界觀盲錯哂
crossover根本就係大爛作, 劍心去龍珠個世界組隊做咩呀
仲要會拉低對手能力,劍心本來打開普通人,突然打菲利都可以同佢鬥下
斬傷到佢
你老味根本各有各世界,美隊 ironman呢d 講到可以同宇宙級力量黎鬥
又要拍到個個都有表演,公平對待咁,明明廢既角色又可以比佢打到兩野
講真根本係笑片
跑跑下番撚左去侏羅紀
當然神速力呢d又係任佢up
香港人睇港產片就驗屍咁驗屌捉bug好威威
睇呢啲垃圾英雄片就吹到好有深度世紀大片咁
邊套fiction唔係咁
MARVEL個世界仲有一堆神級既人都無出
所以話睇Marvel DC勿認真 開心咪得囉
跟住班所謂嘅marvel fans就打撚晒飛機
吹到天上冇
好心啦呢d咁嘅小朋友打架戲就唔好講到好似同Nolan’s batman 咁有深度啦
呢位巴打好撚叻叻呀
竟然俾佢發現原來班super hero係現實係無可能做到
真係一言驚醒洛克人
各位巴打,原來marvel呃鳩人架,咩iron man,蜘蛛俠,假既屌你
有乜問題,漫畫都係咁畫佢地咁樣同thanos打
都只係跟返原著,而且電影入面最後都係唔夠打
成套avg4係得紅女巫打得佢入,咁呢樣算合理喇掛sw都係神級角色
擺明睇特技既零劇情笑片 講撚到劇透會點咁撚樣 仲可以有咩劇情 唔通全英雄死哂 邪方統治地球咩
你估佢鬼眼咁呀 知結局真係冇哂癮 擺明係特攝片
冇特技有西人睇咩白撚痴 本身就係低智片 賣特技講到好似賣劇情咁
雞蟲咪仲on9
avengers咁多英雄
marvel寧願將全部打鬥章節分曬俾英雄都唔撚會播普通軍隊一秒啦
transformer點同
出名既金剛少咁多
唔通十幾二十分鐘都播大黃蜂同柯柏文咩
得喇得喇,咁得閒上141叫隻好雞好過啦
宇宙全部都講英文,除咗樹人
講真你話其他都算啦,黑寡婦都算啦,屌你老母你鷹眼大佬你冷兵器打宇宙級外星人,做乜撚嘢呀,弓箭連槍都打唔贏啊,仲要打神仙,屌你老母淨係跑跑跳跳咁搵保特出嚟跑都得啦。最重要係經歷左咁撚多,鷹眼都唔撚死。
強化人打外星人級笑撚左
即係金牌仔打大師級咁
你當番睇咸旦超人睇,好唔好?
其實除左 hulk thor captain marvel 紅女巫 幻視 其他真係完全唔入流

不過睇故唔駁故
唔好講呢啲
美國野唔係super hero都係咁
無撚你
唔鐘意可以唔睇
龍珠一樣on9, 你又睇?
笑撚死真係 用箭打外星人
基本上佢就係一個神槍手 但係用箭
用槍好勁既其實都可以係鷹眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞