覺唔覺marval個世界其實好on9?

174 回覆
593 Like 268 Dislike
其實好犯駁位,有死光力量波唔用,用拳打腳踢
即係有槍唔用,用刀姐
美式龍珠超
Reported
雷神成日幫地球拖
劇情好格硬來
夾硬到on9
成班人 一個係神黎 個神根本都一野ko 哂呢班垃圾 搵黎講
其實根本就各有各世界 係夾硬湊埋一齊所以咁撚on9 牽強
即係日漫又夾硬攪一齊會點 劍心 悟空 幽助 星矢 路飛呢d 組埋一個世界 然後個世界係打布歐 除左悟空其他有撚用
咪劇透啦
未睇av3呀
iron都有得打你就知成套劇啲人廢撚到喊
ghost rider= marvel第一
美國佬諗住用依啲充滿大美國主義既英雄片思想殖民世界各地,根本同中共用啲打飛機片洗腦自己國民一模一樣,睇美國隊長一個強化人可以同滅霸依啲大魔頭打得有來有往就知咩事,竟然仲有咁多傻鳩俾錢去睇,多得你哋依啲傻鳩套戲先會大賣,回到本
彈一彈 宇宙 一半生物滅絕 但就滅唔到你班二打六 何德何能 宇宙要靠地球 幾件中槍都死既人救呀 撒旦先生打斯路都係攪下gag 者 你黎真
( Show Blocked User - 希特拉 )
現實世界仲on9
明日大愚 三跑呢啲垃圾計劃政府咁都夠膽死推出
實比人屈係dc狗
美隊話係改造人都當講得通
黑寡婦 就真係過分左啲既
最on9係能力無限澎漲
淨係睇D介紹片都知 根本個個編輯都唔同宇宙觀
個個都玩到D角色爛哂 一個冚一個 收唔到科
爆煲就reboot
永續垃圾
On9 都唔知有乜咁好睇!

成班大細路同丿毒男丿一味自high
其實都唔係靠地球保護宇宙
係靠美國保護宇宙
美式飛機片全世界一齊睇到射
或者咁講
Marvel係英雄片 唔係科幻片
咁滿意未?
Yes 睇得爽就得啦
係咁拋書包駁故 其實好毒
呢啲又唔係硬科幻片
大家都知 係飛機片
乜春野世界觀
咪又係a 打b,b 唔夠打就整個c
再唔夠打就厄圍外星人
然後又外星人打地球
搞搞下又玩內閧先整套avenger 出黎cap 下水姐
咪又係打黎打去科幻片
最好笑係日日J嗰班潮童成日笑啲動漫撚係毒撚好核突
點解佢哋會認為J marvel會高尚過動漫撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞