覺唔覺marval個世界其實好on9?

174 回覆
593 Like 268 Dislike
其實要打 蟻人飛入大boss個耳仔窿亂搞都唔錯,點解又唔會諗
一向唔鐘意美漫,連多次元宇宙觀都可以分幾十個代號搞幾十條時間線互相影響
完全唔明諗果個想點
變形金剛漫畫又係,分N個timeline都算,啲故事可以黑暗到仆街,完全睇唔落,不過肯定屌打the dark knight
以日本術語叫空想科學
你想幾現實
現實都無高達啦你又睇
狗也不屌的垃圾人渣
閃電俠設定係最勁btw
你識條鐵
人地叫愛國,維穩,意義重大
仲有高達eva天元突破火影海賊王
DC都on9
蝙蝠俠普通人黎,憑乜做老大
I am rich?
講真 marvel d 設定 仲中二好多
冇限寶石 靈魂寶石 佢地大座廣眾講唔面孔 我幫佢面孔
全部都有爆seed狀態ok 的
不過劍心
終於有個正常人
所以X-men都係垃圾
因為美國....
有深度就可以,
但美國....
全宇宙最強生物大部分都集中響人類度

外星人入場睇復仇者聯盟真係會笑到斷氣

明明佢個世界觀係有無數外星生物

有d科技高佢地幾班。 但都出唔到性能比ironman更高嘅裝甲外星人。
仲有海賊王
cls
有種唔好睇高達/eva
每個英雄都有一個世界
夾硬將佢地擺埋一齊大雜會,超級on99
iron man,美隊既世界最多咪打下普通級別敵人,地球既敵人,最多係機器都差唔多啦, 放去打神, 宇宙 .劍心係自己個世界就英雄者,去龍珠個度
連培植人都打唔贏啦屌
睇avg3已經覺得好人/壞人是旦一邊有心打交都一早贏咗
美國就得咁J海綿寶寶都得啦
同一個世界入面人類崇拜班有異能既superhero但就歧視x-men班變種人
哦 你話十年都用緊同一條 formula 拍出嚟嗰個系列下話
做大佬只需要領導才能
batman無衝出嚟越級打啲無可能打得贏嘅大佬先
雷神有心都一個打哂,使撚美隊呢d垃圾咩
ironman都仲有d 威力,又可以飛
美隊堅垃圾,係勁過普通人少少,有咩用
樓主用日漫嚟同marvel做比較好似on9啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞