美玩討論區(14)Avengers上映喇

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
佢應該係新舖搞知名度, 所以可能真係有開過, 但截左都唔撚改標題
正仆街
我都係呢隻 諗緊好唔好噴高達嗰啲消光
其實自從孩仔17年用咗新技術之後 啲人頭都好似
大部分都靚過shf
係 你唔太care可動既話 性價比高過shf
係 鐵盒裝囇啲嘢
頭雕就搵個細袋仔分開
mezco出果啲好靚,但電影版少出仲出得好慢
買呢隻iron man不如俾多少少買mezco個隻
個隻靚好多下

國產都做得幾靚
多少少都多好多吓喎
係囉 其實shf個價同mezco都差唔多
但mezco靚好多
點解佢唔出多啲電影版
巴打見你好心急你成個人墮曬坑喎
KO shf?
有愛唔怕啦
我仲諗住收齊MCU初代Avengers
個shf 同ml size 比係咪差唔多
見到tony 同mark 1 ML Two pack
幾正咁
衝唔衝
其實兩隻唔係好同 Mezco個隻係現代版嘅classic invincible iron man
而ML80週年係 alex ross嘅iron man
通常mezco ml 高大啲 好似ml thor係勁高
Shf就細隻啲 用iron man同其他廠比較就知 但係shf 自己系列啲比例唔係好準確 無記錯shf star lord係勁細隻
Ml 隻iw thor 個樣好似麻麻
唔係打手
但隻SHF IW Thor個樣真係冇得輸...
有高汁似樣嘅..緊係想玩好d啦
貴就真係貴嘅..但淨開一條line嘅話頂到嘅
攞住Chris真人咁扭下佢又幾過癮
如果想入iw thor就必定係shf架嗱 mezco隻ragnarok thor都出得幾好
睇個咁多隻thor 個樣,係 shf 真跟得上hottoys 少少, 之後就marvel
ms secret
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞