美玩討論區(14)Avengers上映喇

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
我覺得唔值得訂 無真人樣又無
劇透
同埋睇頭個頭都唔算做得好好
咁美國隊長有邊隻抵玩
未出,圖中兩個都未出
有圓盾嘅本體嚟講最平呢隻啦

再兩舊水補多個閃回頭咪搞掂

鎚就是但買隻ko版figma thor 都係幾十蚊
個人覺得最抵玩係ml civil war 2 pack 400兩隻 有真人頭 而且都幾似樣 個盾又靚
唯獨係cap比較瘦 同埋無其他手換
有無人打算入hot toys antman夾6吋扮giant man 雖然都係唔夠高
新手留名
等緊Marvel 80th anniversary Marvel Legends

ML ten years 2pack
其實a2 隻cap都ok, 有眼換又有叫喊樣
唔太鍾意ML上色太令面
想入ml坑 想問大家儲ml留唔留盒

Shf始終係貴咗啲
除咗10週年之外都無留
不過有時會留ml張卡紙背景 某啲幾靚
Batman Animated Gray Ghost AF
Batman Animated Hardac AF
Batman Animated Scarecrow AF
Batman Animated Two Face AF

駛唔駛一次過出晒 重要貴左
ca瘦咗啲,個盾太膠
我接受唔到
你呢隻係civil war wave 我張相係哩隻
你問佢佢會同你講截左
的確係有啲不足 但200蚊性價比高
Shf對眼硬係怪怪地咁
唔小心負平咗 搵個盒裝晒所有配件?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞