點解唔推胡官做特首? 醒下啦港豬!

162 回覆
178 Like 19 Dislike
推個一定做唔到既人
射落海
Push
有票投咪推胡官囉
冇票投撐嚟都嘥氣
我都無得投

咁都盡你所能支持下!(e.g Like Facebook之類)

總之係你支持
嘅候選人都可以

醒下啦港豬
推個一定做唔到既人
射落海

On9
因為投先會贏,唔係因為贏先去投
你係九月叫人保住大局嗰啲撚樣?
香港人真心唔抵幫
就算而家開始1人1票
都係薯片贏
推個一定做唔到既人
射落海

On9
因為投先會贏,唔係因為贏先去投
你係九月叫人保住大局嗰啲撚樣?

同建制講哩啲??

就算唔講關係, 胡官嗰政綱邊有建制敢支持

事實上係0建制支持
香港人真心唔抵幫
就算而家開始1人1票
都係薯片贏

1人1票一定係胡官羸
香港人真心唔抵幫
就算而家開始1人1票
都係薯片贏

1人1票一定係胡官羸

你講呀曾生幾個月就洗左底
佢個仔係政協 咁你都信佢 憨鳩
我都好支持胡官,不過唔係林鄭做我已經心滿意足,見到佢樣已經唔開胃
無錯胡官唔推831 同硬推23
但係胡官係經濟民生差太遠 你睇選舉論壇就知道

咁有邊個好?民生嚟嚟去去都係咁
醒下啦港豬 我地冇得投 邊個好都已經唔關我地事
薯片咁高民望 咪又係淋病贏
所以咪再關心小圈子選舉 要杯葛佢!
其實我是支持胡官的
如果佢做特首,相信一國兩制唔會咁快玩完
無錯胡官唔推831 同硬推23
但係胡官係經濟民生差太遠 你睇選舉論壇就知道

咁有邊個好?民生嚟嚟去去都係咁

我知道好多人唔同意
但係我覺得經濟民生更加重要
香港以前成功都係因為經濟民生出色

就算有民主又係點? 香港人主流都係薯片或者林鄭
新加坡話比我地聽 就算有民主制度人民唔進步咪又係選翻建制派

好多例子話比我地聽民選領袖都可以好差
你睇馬英九 Trump 上屆特首選舉民望最高係689添

做特首除左政治任務係自己孭上身之外
無論經濟民生又好,其他政策都好
特首(全世界國家元首亦都係)都只係定個大方向
例如主張大市場小政府,or 適度干預, or 福利主義
去到實際政策係佢下屬做架啦
一個領袖唔洗咩都識
最需要係識得用人唯才
而且薯片定林鄭政策都係傾向支那架啦
唔通薯片就唔會買貴東江水,萬億基建比支那咩
傻仔你都冇票up乜春
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞