點解唔推胡官做特首? 醒下啦港豬!

162 回覆
178 Like 19 Dislike
法官做起碼法治一定做得好過其他人!
薯片佬算擺啦!你做財政都唔係做得好,我唔相信你政務做得好囉
法官做起碼法治一定做得好過其他人!
薯片佬算擺啦!你做財政都唔係做得好,我唔相信你政務做得好囉

係撚唔知咩 , 你有得揀咩
一向撐胡官
你有得揀?
再講之前夠話撐狼英,點知
689因不懂處理大集反對而封魔
比個從政經驗仲少嘅古月做,分中出餐仲大嘅
講到自己好似有得投票咁。

所以咪需要落實雙普選
屌你老母,梗係推體雕大狀啦,真正唔會推 23 條,係直頭唔推喎,咁好都唔支持?你地 on9 架?含撚大呀?食開屎唔慣食飯呀?

成班都 on撚9,有個完美既體雕大狀都唔揀,走去揀胡國興?撐 23 條?你地黐撚左線呀?

駁唔到

所以咪需要落實雙普選

咁依家未落實我地無票推乜鳩啊師兄
真係好撚白痴啲港豬 仲話胡官界票,薯片建制㗎死懵丙,光譜已經唔一樣界條命咩
不過再一次證明政治對港豬黎講只係pr, 唔洗政綱
真係好撚白痴啲港豬 仲話胡官界票,薯片建制㗎死懵丙,光譜已經唔一樣界條命咩

成班泛民仆去支持薯片
好似「凡是西環不支持的,我們就必須支持」
但事實係西環唔鐘意薯片唔等如薯片係最好既選擇
明明胡官所有立場都貼近泛民,泛民好應該推佢入去
薯片宜家夠票

胡官差40幾
真係得佢值得投
醒下啦 你地有撚得投咩

成班泛民仆去支持薯片
好似「凡是西環不支持的,我們就必須支持」
但事實係西環唔鐘意薯片唔等如薯片係最好既選擇
明明胡官所有立場都貼近泛民,泛民好應該推佢入去

咁同推長毛有咩分別
all in 曾俊華 有 point

等佢 1 on 1 林鄭

添馬行程報導 07) Tamar Daily Report -「城寨特備」24/02/17
https://www.youtube.com/watch?v=R0CMjOzu3Iw&t=96s
真心我唔明點解咁少人支持佢,支持薯片做乜春
仲好意思叫人港豬
睇晒政綱係胡國興最好,最唔hea, 針對性

老實講薯片都唔係話好差但好撚hea lo
好似無地咪加地,但無針對性…
泛民提名胡官不如當初自己出人好過啦
夠票啦胡官
薯片宜家夠票

胡官差40幾

夠票啦
就係泛民推左佢入

樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞