★J慧中時間又到了!(64)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
x2
Agger

一唔整gif就屌佢,做免費slave

我準備去好痔愚post好好玩玩了,日日催老貓 work、work、gif、make gif、quick
日日
老貓ready
work work
more gif
根本冇新聞報導已經唔係甚麼時事,呢喥阿豬阿狗fb講幾句,網台鳩噏都當時事,要搬大把

老實嗰啲除咗佢哋圈內人,正一識佢老鼠,得鳩閒睇or聽
所以根本冇準則可言,呢個只有一個post,冇做成洗版
移民post都唔係時事
non stop make gif

Work
Work
Work

More gif, quick, U slave
「時事」任鳩佢解釋,純粹睇個人喜惡評審
u stop 好自愚 first
眾叛親離
老貓點睇好自愚班人當你slave都不如
要你24x7整gif
how about 4獸?
evil?
you駛唔駛4獸幫你出頭
四獸隨時可以請U食飯,好痔愚傻鳩唔會,凈係叫U make gif,work,work,faster.more gif
ready

老貓快整gif , non stop
放左4日假無所事事真係好嘔心, 真係唔知老貓每日係點生存
sick. Sleep
睇重播愛華頓對曼聯,屌你老味成場愛華頓㩒住嚟打,曼聯換咗領隊威嗰一陣又唔掂,蘇斯克查睇嚟都係差唔多
老貓you都係專心喺牙中post做slave啦

只有4獸will 善待你
屌那聲啱啱先知,原來日本仔收工一班人去居酒屋食嘢飲酒,飲酒碰杯cheer有輩份分,前輩嘅杯後輩唔可以同佢平碰,要低過佢杯頂碰,即係後輩杯頂碰前輩杯中間,唔咁做視為不敬,職場就冇運行

㗎佬規舉多多煩撚氣,做slave都分高低級,老貓去做一定係最低下嗰隻slave,吓吓鞠躬扣頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞