Hottoys 1/6 1/4 Figures 討論區 152 忍下口24號前都唔好劇透

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
係,可能HT都知WS人氣冇咁高,所以先彈弓手
訂造?
有無邊間好?求介紹
搵間廣東嘅訂造啦 同埋造木架會好啲輕身啲
A4會唔會最後出廿隻呢
已知: 85/Thanos/Nebula/WM6.0/浪人
基本上一定出: CA/Rocket
點都冇多13隻掛
我諗除左蟻人全出架啦
antman一開冇乜人訂
開左成半年
但A4 trailer 一出,fb即刻多左人徵單

其實都一早知蟻人係eg係無變 咁都唔收定單
上年表現最🦀果四隻: ws/gamora/antman/wasp
而家都開始多人徵
利申: 4隻各一
4隻我都覺得唔差 但無人訂

the wasp先最慘
WS我直情衝左首日,雖然嗰日冇乜人
Gamora果陣入坑訂既第二隻,睇完A3覺得佢好重戲份所以訂左

wasp有無機會一水全派呢
冇乜可能
第一,首日好多炒家
第二,開左半年有多

the wasp我以為無人排 又炒唔起 而家通街賤價單

如果之後有ching問 幫手答下
推咁快以為有新野開訂
推既速度同上年A3差唔多姐
快d派多轉50
幾時先派多轉
張單差幾日有得拎
虛位好似係一定有
加油!只要有恆心、錢,任何問題都唔係問題。
千萬唔可以似自己個名
闊69.6cm 高96.6cm
入框啱啱好一啲虛位都冇
無錢
之後有錢都買唔番
有樣嘢叫分期付款,現時點教嘅
之前我都淘左幾個黎放poster,但係佢後面塊板啲味重到仆街,放兩放仲發埋毛,最後掉鳩晒

不過係我衰,噴啲空氣清新劑落去先會濕左發毛,但陣味係超難頂
睇黎我訂果個要用黎放IW個張
另外再訂多個放ENDGAME先得

你果個幾錢
我係上面個淘寶網訂 連埋運費15X人民幣

想問下拎左thanos嘅師兄 請問紅圈嘅位㩒落去係咪明顯軟過另一隻膊頭?唔知係中sad定原本係咁

應該係中 我果2隻可動手係一樣硬

但隻唔可動手就 摸落去係軟 中間有虛位 打算去換
唔該哂 聽日上去換 我又係㩒落去中間有虛位
虛位好似係一定有

但起角 有d突起摸落去好唔舒服
而家用呢款,前開合,後面係膠板,但啲開合位會漏小小光

RMB145
有冇link bro
隻Ironman擺左兩個星期開始捨得粗玩
我係新手
iron man 係咪唔怕長期擺post?
唔清楚。。爛左唯有買多隻?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞