Hottoys 1/6 1/4 Figures 討論區 152 忍下口24號前都唔好劇透

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
我係skip住黎睇 睇到好眼瞓
係屌柒你撚樣啲死人語氣 串柒柒咁 就係屌撚柒你
Iw 隊長係咪全可取左
maybe 你買啲吸濕包 好似hottoys個一包咁
嘩我真係好撚驚俾你屌柒呀
心靈咁脆弱架咩你?串親你呀原來?唔俾人話你心愛嘅ht呀?你開架ht?
但依家ht認左係佢d野qc唔掂喎!咁點呀?你又嬲嬲豬呀?
ht po日常鬧交
換完?影一影黎睇下?
想睇下你個隻個肩位有無sad
搞清楚係有癲狗撩起先架咋
個櫃入面勁多塵 點樣防塵
密封得唔好
唯有勤啲掃
其實你講埋曬啲咩心愛嘅ht 我開嘅ht 做乜鳩
標籤完對手再攻擊呢啲標籤就係成功打擊對手?

由頭到尾話你條垃圾乞人憎呀
我用淘寶防塵條都ok
你標撚籤完人弱智依家唔撚俾人標籤你呀?咁撚幼稚架你
咁我都由頭到尾話你條冇撚用心靈脆弱啫
其實睇佢張相 佢隻左手似係拉左上去+拉向外左
好似右邊咁明明拉番底咁簡單。。。
不過佢話換左 咁事實係點就得佢先知
係呀 兩道玻璃門中間有好大條罅
有冇link
佢有晒enterbay / dx11 黎比較
今次其實值得睇

講廣東話又咁多新野開 其實已經值得支持
暫時除左av同on男之外仲有冇廣東話開箱channel?
前日先上網訂咗隻Qui Gon,點知尋日就出隻Hellboy...
IW得CA,Thor同Spidey到咗,仲有Thanos/WM/MK50,未出晒貨又要訂過
GOG2有冇出過Drax? 我上網搵成隊相同辦相有 但係好似唔見佢有出咁既 同埋Gamora出貨時間suppose係幾時?搵下資料 遲下收GOG
上網訂?外國玩家?
日本城35$
Mk 46 可動手隻手指甩咗 可以點搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞