Hottoys 1/6 1/4 Figures 討論區 152 忍下口24號前都唔好劇透

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
一個69x96 一個69x 97 一個69x101
睇下邊個最後係正確
antman一開冇乜人訂
開左成半年
但A4 trailer 一出,fb即刻多左人徵單
101係我上年個張
今年未拆
應該96 97準過我
A4會唔會最後出廿隻呢
已知: 85/Thanos/Nebula/WM6.0/浪人
基本上一定出: CA/Rocket
點都冇多13隻掛
我諗除左蟻人全出架啦
開左成半年

其實都一早知蟻人係eg係無變 咁都唔收定單
Thor3隻女武神走左數
希望用A4系列出返
點都冇多13隻掛
我諗除左蟻人全出架啦
女武神 分分鍾有埋小辣椒
希望用A4系列出返

a4靚d

頂唔順佢thor3扎起果個7頭
仲有hulk
套戲一日未上,都唔知有咩出我覺得好多玩具全部都留左一手,無理由孩記淨係出一套戰隊服咁少
聽日應該可以出去訂浪人同拎貨啦

想問下20樓有冇得訂埋個燈箱?
上年表現最🦀果四隻: ws/gamora/antman/wasp
而家都開始多人徵
利申: 4隻各一
thor3最尾放頭髮落黎個造型幾正
著衫hulk都唔知訂唔訂好
點都冇多13隻掛
我諗除左蟻人全出架啦
女武神 分分鍾有埋小辣椒
希望用A4系列出返

a4靚d

頂唔順佢thor3扎起果個7頭
thor3最尾放頭髮落黎個造型幾正

eg好似都係果件衫?
4隻我都覺得唔差 但無人訂

the wasp先最慘
手持the wasp單 可以日日屌西
WS我直情衝左首日,雖然嗰日冇乜人
Gamora果陣入坑訂既第二隻,睇完A3覺得佢好重戲份所以訂左
A4會唔會最後出廿隻呢
點都冇多13隻掛
我諗除左蟻人全出架啦
開左成半年

其實都一早知蟻人係eg係無變 咁都唔收定單
上年表現最🦀果四隻: ws/gamora/antman/wasp
而家都開始多人徵
利申: 4隻各一
4隻我都覺得唔差 但無人訂

the wasp先最慘
WS我直情衝左首日,雖然嗰日冇乜人
Gamora果陣入坑訂既第二隻,睇完A3覺得佢好重戲份所以訂左

wasp有無機會一水全派呢
會唔會有制服既都會出一隻
儲齊重現返預告一齊疊手個幕
冇乜可能
第一,首日好多炒家
第二,開左半年有多

掛上牆嗰下射咗出嚟
想問個架邊度買?
真係咁出ht一定比人插
WS本身一出post果陣寫住第一日限會員所以無去訂,點知HT彈弓手改返走搞到我無訂第一日
淘寶 木架
內框尺寸69.6*96.6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞