[玄幻][觀察者系列]《混沌虛無》(8)

1001 回覆
569 Like 4 Dislike
心想事成
鄭中基正
但萬事樓要求啲代價好廣
果陣先生比左遠吉殿翔
連埋武神魔神4時將
果陣4時將有出過但只得夢炎有名
另外就係武神櫟陽緣同無提過名既魔神
魔神叫雷爾 啱啱翻睇完
心想事成 鄭中基嗰套
其實百練者係唔係=心之力使用者?

另外係唔係得心之力可以轉換做其他能量(真元力 , 魔力等等)
因為唔同域界既人成神後 能量都變做神力
咁佢地可唔可以藉神力用其他能量?
1: 唔係
2: 神力都可以
3: 可以,不過要睇佢本身識唔識用其他體系,而轉換出嚟嘅力量唔可以同神力疊加
推!
推!
可唔可以用心之力轉換神力然後儲起嫁?
好似兩種體系嚟(?)
如果唔係都唔會有神力抵消心之力嘅出現?
咁心之力唔可以抵消心之力?🤔
心之力當然可以抵消心之力
本來心之力就係威能嚟
只係我覺得如果係咁吉仔早就夠神力上神2
其實維基歐仔有詳細寫心之力嘅野。。。
心之力同神力轉換能量都係以外放發動形式,所以唔會有心之力轉真元力儲起再突破,都唔會有轉神力再儲起
仆街 放假無文
召喚文
文來!
乾草市場事件(英語:Haymarket affair)又稱乾草市場暴亂(英語:Haymarket Riot)或乾草市場屠殺(英語:Haymarket massacre)為一場於1886年所發生的美國大規模工運,這是在5月4日在芝加哥乾草廣場,對於勞工示威造成的爆炸案的後續事件。[2]它原本是一場和平遊行,遊行是為支持八小時工作制工人的罷工還有回應前一天警方殺害多位工人的事件。一位不明人士在警方即將驅散群眾的時候,向警方投擲了炸藥。炸藥爆炸並引發開槍造成了七名的警察以及至少四個民眾死亡,另有許多人受傷。

直到1889年,為了紀念這段壯烈的歷史,在巴黎舉行的第二國際成立大會通過決議,將5月1日定為國際勞工節,要求各國的勞工共同努力,為八小時工作日而奮鬥。今日有「乾草市場烈士紀念碑」(Haymarket Martyrs' Monument)以紀念此事殉難者。
文來
假期凌晨出文是常識吧?
等你
子爭神術百之百,出文!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞