獨家片段終極曝光 證安仔心穎齊落車上樓

611 回覆
791 Like 12 Dislike
最後一定去外國進修 嫁鬼佬

9成9係咁
哈哈,玻璃心比人講中死穴就將件咁細既事無限放大,睇見你都辛苦mon實個post下下我一留言你就咁快覆,咁小既事諗起你次次覆都起曬鋼咁嬲浪費精神咁話我就覺得好可笑,其實你係咁追住人嚟咬只會顯得自己更低質。同你再講都浪費自己精神,唔想再同啲低質素既人講野 完!
屌 tvb似係想過下冷河比佢出返黎
唔會啦 依單嘢係真大獲 同Coffee 馬賽 完全係兩個等級嘅事 搞有婦之夫呀 Tvb正義戲都寫到依d角色死啦 真人唔會放過佢 停工係保留最後嘅面子俾佢 但佢唔會有Job架啦
本身蘋果以為佢地兩個齊齊否認一齊落車,話只係車佢去目的地就各自番屋企
點知佢地已經認撚曬
其實好難唔認
形象180%插水 仲點返身 鄭秀文fans 都唔會放過佢啦 依家全港都知佢係雞
咪撚係唔係都who啦
樓主個名會唔會太有自信
雖然香港人好善忘 但對娛樂新聞唔係
雞穎都預咗大家以後記得佢係臭西一個架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞