獨家片段終極曝光 證安仔心穎齊落車上樓

611 回覆
791 Like 12 Dislike
第三段應該係 老鼠一個人上車返淺水灣
呀……被心穎奶吮兼拗袋,呀……落鯉魚門更精彩,woo……在車上攪野真恩愛,呀……老鼠即晚床邊釘蓋。
有無終極終極片
SAMMI同古生FD?....咁果條友大穫了
好多人真係後生唔識架喎

當年有隻歌直頭係寫俾傳媒

話佢地寫得太過份

講Sammi 同古天樂
心美同個賤人好似樣每次見到佢 就諗起佢阿妹 我連見都唔想見到呢個女人 可唔可以封殺埋呢兩個人 嘔心死
https://www.hk01.com/知性女生/236521/gentle-women-黃心美拍拖應活在當下-太美化到時係打自己一巴

作為四姐妹中的大姐,她多次目睹母親因父親外遇而離家的畫面,Scarlett相信母親因教育程度不高而缺乏自立的能力,於是立志窮盡一生也不要步母親後塵,也努力工作養活自己。

賓穎
有冇閃卡流出先
出名熟果班講得出嘅都有
班明星對上仲有龍五兩公婆
焦點只會落晒許志安同sammi度,哩d出軌事從來只會指摘男方
part 2 😂
日後馬明拍片希望仆街導演唔好要佢再做帽俠
坐住輪椅比奸夫拍拍肩頭真係好難頂
好似係一個輸到無可再輸既輸家咁
牌面就係咁啦,但好時未必想像咁差,佢哋心態都係話感情事留當事人處理,唔會話真係你想像中咁敵我分明。

同埋你覺得好大件事者,係佢地眼中根本呢個圈呢d事係好撚平常,不過無爆晒出黎咁解

重有佢地傾向偽人圈同一條船搵食,無必要斷晒人米路,又唔係殺父仇人,你睇A哥,國貨城,成蟲呢d轉過頭又無乜人記得
一定係喇,好似而家老鼠認錯,咁樣放part2出來就平平淡淡;掉轉老鼠唔認,part2分分鐘再炒多一個熱題上多次A1,咁樣擠牙膏冇得輸,壓力全部都喺安心度。
下,你講到明話又需要你來judge嗎?仲唔係玻璃心?我都係留言表達自己想法姐咁都唔得?都話你屌緊人做個樣野但自己又做架啦同埋我唔同你冇你咁虛偽唔好講到自己好受侮辱扮曬野啦,虛偽人!
啲哥仔姐識嚟有撚用?
邊撚個咁把砲?
除非有片話佢地偷食多次,其他都無咩特別
子華講過若要人不知,唔好太低B
自己戇鳩,就怪人?
點都無你唔reg又伸手黨咁撚cheap啦
有無買左Ocean One既手足匯報下心穎的行蹤?
有無搭lift撞到佢之類
我想問車費唔撚係黃心穎比呀麻
禁老鼠安真係軟飯到仆街,又食又拎,唔洗車馬費
唔比佢冇cash係身? 好正常姐 未同frd搭過的士?
小弟懷疑兩位當事人已經俾生果黎列入祭旗名單......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞