獨家片段終極曝光 證安仔心穎齊落車上樓

611 回覆
791 Like 12 Dislike
《蘋果》昨日獨家爆「安心偷食」,許志安和黃心穎背着另一半,在車廂中忘情攬摸錫,16分鐘激咀逾廿次,咀到啜啜聲,全城轟動;有人疑惑到達心穎屋企後,究竟安仔有沒有一齊落車呢?現謎底揭盅,終極片曝光。

當晚,同車本來有3個人,男友人要先送心穎返家,但心穎卻不停反對,還爆粗堅持要先送男友人,爭持一輪後,安仔都附和心穎,當男友人抵家預備落車,安仔:「而家你走先,跟住我返我屋企,佢(心穎)返佢屋企。」男友人:「你講堅?」安仔:「係,堅。」惟當男友人落車後,安仔和心穎異口同聲跟司機說:「鯉魚門(心穎香閨)」!

原來兩人早有預謀,精心鋪排「安心偷食」車廂激情之旅,當後座只剩下「安心」時,兩人果然很安心地十指緊扣,進擊的心穎除下了BB面具,化身「世界級姣精」胸壓擒啜人夫安仔,連環激咀了逾廿次;起了色心的安仔,左手全程貼在心穎的大腿上,還越移越近內側位置,主動獻身的心穎又摸又咀安仔,咀到連口罩都歪了。

終於,安心號慾火烈車駛近鯉魚門,司機問:「邊度落車?」心穎即轉正經tone:「左邊啦!」跟着又錫了安仔耳仔一吓,再對司機說:「去到燈位轉右呀,唔該。」左手長期黐實心穎大腿的安仔,差不多到達心穎屋企時,又起色心摸了心穎手仔一吓,不過,今次卻被心穎拍開了,還「殊」了安仔一聲。

一直跣低坐避人耳目的安仔,此時終於坐直了身軀,將手機放入了褲袋,還提醒心穎要放好手機,心穎則幫安仔拉低cap帽遮樣,為落車做好準備,隔住口罩都要錫安仔一啖,當到達屋企時向司機說:「呢度呢度,唔該。」

之後,安仔打開了車門,由右邊落車,心穎緊隨其後,兩人一同上樓。
片尾一齊落車上樓
蘋果又擠牙膏報道
吱牙膏
明明一段片, 專登分兩日
果然擠牙膏
想知曝光嗰條友收幾銀
蘋果仲收埋幾多獨家片段
蘋果傳統手法
係咪uber嚟㗎?
唔知仲有幾多part
睇黎仲有前cam
又起色心摸了心穎手仔一吓,不過,今次卻被心穎拍開了,還「殊」了安仔一聲。

撚都摸埋而家係到扮小心
唔算好爆, 預左架啦
蘋果好撚仆街
蘋果
落車去扑野
過兩日有冇扑野片
屌 蘋果真係仆街仔黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞