有冇人有玩成品模型車 2

673 回覆
11 Like 2 Dislike
係啊
我最近喺淘寶買咗啲幾舊水嘅模型車, 之後上網再睇下啲大廠出嘅車(cmc exoto )就上咗癮, 我想問下各位香港有邊間模型店買cmc同exoto平?

我自己喺淘寶睇過,會唔會平過香港?
正, 我都想買部Ford gt , 但係我上網睇啲價好海鮮
巴打你嗰部開唔開到門
巴打會唔會知exoto 啲Ford gt40 其實應該幾多錢 官網超撚貴 但係淘寶自稱新嗰啲就4 五千?
紅色正wo, 係咪廣華街嗰度已經有?我真係完全冇玩過
我自己好鍾意fordgt40 所以想買部精細啲 上網睇得exoto 夠精細又開到門
我都係買咗淘寶250 for one嗰啲先中毒。。。 都買咗千幾蚊 上網睇完其他牌子先知手工好撚差
廣華街有幾間
買完cmc post 上黎
利申已訂cmc Ferrari 250 gto
諗緊入架Bugatti type 57
我仲諗緊cmc d積架 定exoto Ford 想睇下實物, 我過幾日先返香港再出去睇 師兄多口一問 有冇見過香港邊間會多cmc同exoto賣?
上youtube睇過cmc法拉利 250 got, 我都有啲心動

名車博覧
Btw cmc 出 jaguar c type 希望之後出埋 d type
D type 靚仔好多

已經唔多淨可能一年內就絕版
以前中學果陣買完佢地架 500 f2 之後想買埋250 California 同埋架312p
到我三年前入u後做補習搵到少少錢想入手果陣已經賣哂
Cmc 嘅熱門款尤其法拉利真係要盡快買
架 250 gto得返銀色同targa Florio 兩款
一年前仲係齊款
好彩250 gto 銀色出奇地靚
銀色反而令架車線條更突出
Btw cmc Ferrari 275 就快出
Burgundy 色果架幾正
我得閒去睇下先, 因為我都唔想喺淘寶買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞