有冇人理《逃犯條例》

505 回覆
2572 Like 34 Dislike
個個都咁諗就十死冇生, 香港人都唔保衛自己個家, 唔見棺材唔流眼淚, 準備等出事。 成日未試過就話唔得。

人哋台灣人為咗老兵福利,圍總統府, 最後政府都要妥協。 香港人最少可以從民生開始爭取, 我估唔到咁都唔做…… 淋病一個禮拜講幾次大話,都冇人理, 特朗普都畀人查死。 前幾個禮拜先出咗報告,政府有八百幾幅 幾千至幾萬呎 嘅空置土地。

反正我攞住外國護照,有事就先。
[突發] 有人在白宮網站聯署: 因應逃犯引渡條例,促請西方懲罰中國
https://lih.kg/1099223
簽得就簽
香港人個腦handle唔到咁多嘢
一日剩可以講一單新聞
簽左
雖然知道就算幾多簽白宮都唔會理我地
香港人腦容量
又要人理
又要坐監,不了
大佬呀,你唔好咁痴線啦
請唔請人
我去外國做你工人
好多嘢都,連環緊扣, 香港有今時今日,因為大陸錢易搵,而家經濟體偏重以靠大陸。 可以由民生做起, 一、二百萬人出嚟上街遊行無屋住, 嘗試改變經濟體系,少一點以靠樓市, 做多一點外國生意 例如科技。 當外國資金多,就有能力談判。
我係窮鬼,返嚟攞經驗, 夠IT經驗去邊度得。
樓主有無高清版可download?
屌你老母
就算全港都反逃犯條例又點?林鄭中央一句咪又係通過 DQ建制咪又係打份工,有幾多真心想香港好
理左呀 咁但係點?做得d咩?
我好關心,真心問做咩可以幫到手力挽狂瀾?
心咩9野死
懦夫就咪係懦夫

絕大部分人雨傘運動根本同去盲俠行一樣純粹打卡當付出完
無努力過的人扮咩看透心死

但問題係香港真心願意付出可能不足1000人,仲反條毛
當所謂佔領,可以仆街到讓路比政府人去開工
可以衰到示威者自行散開放行車輛

成個行動就無任何一點值得稱讚的正確決定
不如講下可以點理
會理既一早關注緊
唔理果啲你點講佢哋都係當聽唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞