有冇人理《逃犯條例》

505 回覆
2572 Like 34 Dislike
Yes
剩返打上北京條路
理唔理都一定夾硬過
咪當係焦土囉
睇下啲有錢佬宜家幾驚
你仲未明點解淋病要攬上身,冇表示過 北京命令。 有很多西方國家係香港有利益, 你哋都一盤散沙叫人哋點幫你, 你睇下啲南亞人係香港幾惡, 總人口唔過幾十萬。 法國黃背心行動 每日都係三、四萬人, 香港人真係冇得救, 樓市高企,有工返就乜都得。
巴打 係咪你自己唔明渣
因為呢壇野係燒到所有在港外國人 所以根本唔關你班港豬叫唔叫事 外國都密切關注同表達憂慮

當然你若要係要屌香港人無泡菜佬咁齊心都得

不過我只可以話你聽 總之按今天香港既政治現實 呢單野過唔過係睇 班商人同 外國勢力 vs 正苦 同 建制 既決心
pish
要人做嘢都要畀個藉口人, 當年雨傘運動你估沒有外國支持? 你有睇美國(關於香港)新聞我第一句已經答咗你。 就係太多人有你呢種諗法, 全部人話無能為力。

打個比喻,如果香港冇樓嘅人 兩年唔買新樓,你睇下樓價會唔會回落到可負擔水平 (世界水平大概五六年人工)。 但係永遠見到新樓盤都有 供不應求 越嚟越細 200呎都有人爭。 只要團結,權力永遠在人民手裏,你睇下新界丁權就知。
唔係唔覺得會上身呀大佬
好多人明知發生緊咩事
係反抗唔到呀
心水清既都知
倪匡講得好啱
你反抗 同條魚準備比人劏跳兩下一樣
大家既心入面都係慳返啖氣暖肚
push
你必須對下國際動態,唔可以獨立淨係睇香港, 不如你將以下幾點加埋,自己諗諗:

貿易戰談判中
范冰冰/藝人事件
上星期東莞p2p事件
美國和英國對23條態度
淋病堅持23條係佢嘅意思

有好多嘢唔可以夾硬嚟, 否則腹背受敵。

成班傻尻掛住睇咩賓妹老鼠安
關自己事既野又唔撚理
我一早無理
反正過硬
班港豬嗰日遊行完已經自我感覺良好咗
所以佢哋唔會再出嚟
其實呢條例有D 似港鐵當年, 可加可減機制一樣,
無乜人理, 到左發現社會八成時間都係通漲既時候, D 人問點解當年會通又會無人理
同依家逃犯條例好似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞