引人唾罵!法賓奴竟向夏薩特噴鼻涕...

183 回覆
12 Like 150 Dislike
如果講到真係挑釁,你班傻閪轟狗球員都幾撚細膽縮骨無義氣,唔企出嚟屌法賓奴?定係你想同我講轟狗係踢緊禮儀足球唔同利物浦球員計較?

你呢啲正宗皇帝唔急大監急。
洗鬼打咁多字咩
一句抵你班仆街俾人笑死一世gereard slip 咪得囉
放心屌撚柒你班垃圾猁犬絕對不遺餘力
噴邊到都要你管
噴唔撚中夏神咪得囉
A young Chelsea supporter reportedly required first aid treatment after Liverpool fans threw a smoke bomb into the away section at Anfield during Sunday's Premier League match. The young fan had to be taken to the stadium's first aid area after inhaling the smoke, where paramedics checked him over and immediately put him on a Nebuliser to open up his airways. The boy had red, itchy and watery eyes and was coughing non-stop as a result.
https://www.dailymail.co.uk/sport/sportsnews/article-6923229/Young-Chelsea-supporter-left-needing-aid-treatment-Liverpool-fans-threw-smoke-bomb.html
柒少陣當幫忙啦,360度點樣噴另一面呀?讀好d書先出黎抽水啦
托利拉點茅都唔夠不死人嚟啦
咁更加證明世三扮嘢
好撚柒驚
輸波搵野拗
係車要排走25夏
今屆英超賽會趁未有VAR前盡全力偏幫利物浦
夏神真世三
比人噴都沉得住氣

球證明黑
咁近都扮睇唔到
夏神就醒
明知係黑所以少少反抗都無
費事掉轉頭食牌

最醒都係我轟球迷
甚至係我轟友隊球迷
場上所有人都唔知or唔想揭穿既事實
就比你地一眼睇穿
點睇都唔似會噴中喎
聯口軍話咩咪係咩囉
揾嘢嘈
噴到你個世三睇唔清楚射中柱呀傻鳩
紙皮都得咁condom都得喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞