引人唾罵!法賓奴竟向夏薩特噴鼻涕...

183 回覆
12 Like 150 Dislike
問題係你點Prove 到有intention 先,你講到個intention 咁明顯又點解球證同車仔全體球員/軍醫都無動於衷先,有啲捕風捉影喎
喂你試下人地望住你個方向 又向住你吐
你都會起鋼啦 咪玩啦ching
係咪下下要去到吐中先開聲屌先
吐中就唔些開聲啦 郁埋手啦下嘛
改個名叫托利拉就首先收收聲先啦
粗野攔截收人皮都冇乜幾個多過你
本身條ig就見佢向左面噴之後又轉向向右邊噴
當佢冇心都好 因為咁比人鬧就佢戇居啦
咁依家車班球員有咩反應?
你話佢向住,但根本角度都唔同,上面啲圖畫晒線根本唔係向住嗰個角度噴,如果法賓奴斜斜地向多啲鏡頭角度就真係噴向世三啦
你點解釋向左邊噴係好地地企係到 向右邊加一步又烏低身先
咁你解釋下點解全場冇人開聲屌
雖然高炒距離可能唔係鏡頭睇到咁近
但你好地地明知個邊搞緊受傷
點解仲要向果邊噴先
唔識行去另一邊?
而且鼻涕呢d隔咗段距離都仲有機會飛到過去
咁做都唔知有心定無意
講到無野好講就捉人個名講?
法賓奴本身左邊都噴左下
又洗唔洗話佢唔尊重左邊既車狗?
平時唔係吐中我可以點屌佢?
向北又話噴球證
向南又話噴簡迪
向東又話噴自己隊友
明明衣家向西個方向跟本就冇人
你地就係要執住張高炒唔平衡ge相話世三係正佢前面
總之方圓十里有人打乞痴就係仆街啦
你地指控法賓奴挑釁世三同車仔球員,點解個Burden of proof 會落喺利物浦球員/球迷身上,講唔過去啵
咁想問班車狗點起鋼法
post哂圖拉哂線你又當睇唔到仲有咩好講
車球員車迷都未出聲阿狗走黎吠
噴鼻涕唔向前,唔通噴落自己隻鞋咩?
咪玩啦ching世三軍醫都冇出聲都唔知你嘈乜鳩好心你柒少陣咪撚再亂咁吠當幫忙啦
堅持唔回應依一點
大大個球證係隔離都冇反應
阿狗驚冇前四幫車含定撚先諗住有同市光榮
人地車都唔想比你含
咁撚上心把閪咩屌你老母死馬撚
幫你地拉車狗落黎前4仲咁多嗲
人地車狗球員都未出聲
Fa又無話乜
球證又無話乜
得你覺得有問題
咁唔滿意寫信去足總啦
我唔知鏡頭外嘅人係點
但鏡頭內得4個車仔人
Kante 夏神 隊醫左 隊醫右

佢噴果下 kante 背對
夏神掩面(呢個唔sure佢有冇開眼偷眼假設佢冇)
隊醫左向下望 隊醫右視線有機會睇唔到都有可能睇唔到
你話無出聲,以我睇係無人知佢噴所以無人屌
最清楚就係球證 球證都有可能睇唔哂
不過球證反應係呆左下
所以我有理由相信佢有動機
要特登噴世三就唔會用右手捂住啦,隻右手中曬都未彈到世三
好嬲
死利狗唔夠人講又人形蜈蚣
平時球場都有人吐口水啦
有邊個見到人吐會起鋼?
喂你試下人地望住你個方向 又向住你吐
你都會起鋼啦 咪玩啦ching
係咪下下要去到吐中先開聲屌先
吐中就唔些開聲啦 郁埋手啦下嘛
咁你解釋下點解全場冇人開聲屌
我唔知鏡頭外嘅人係點
但鏡頭內得4個車仔人
Kante 夏神 隊醫左 隊醫右

佢噴果下 kante 背對
夏神掩面(呢個唔sure佢有冇開眼偷眼假設佢冇)
隊醫左向下望 隊醫右視線有機會睇唔到都有可能睇唔到
你話無出聲,以我睇係無人知佢噴所以無人屌
最清楚就係球證 球證都有可能睇唔哂
不過球證反應係呆左下
所以我有理由相信佢有動機

你都講到咁,咁我都無說話好講,個場咁大咁闊咁多人咁多對眼望住都話無人知佢噴,咁我惟有話你講得啱,你贏。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞