[重開]做緊starbucks,你問我收工就答

258 回覆
4 Like 4 Dislike
有無人做香港仔果間
細細間好似幾好做

幫過更,可能有學校優惠好多學生買frap
之前有巴打介紹我飲soya green tea latte

樓主有無好介紹

樓主有無好介紹

買單份/兩份特濃咖啡
叫人比杯short size 凍奶你(free)
兩樣野加埋
已經係收緊你3x蚊既咖啡

樓主有無好介紹

hoijicha tea latte 我覺得幾好味

因為同事真係好好,我經理都對我好好,所以就

巴打做邊間呀

好鬼衰架你

Me自爆先 4322

4322執左啦 利申佢執左我先辭職

我辭左一排佢先執
唔通.....

咁都相認
利申拉花最勁果個

個個都拉花勁架啦

利申:我是最廢果個

樓主有無好介紹

紅西柚蜜糖茶走水走甜

樓主有無好介紹

買單份/兩份特濃咖啡
叫人比杯short size 凍奶你(free)
兩樣野加埋
已經係收緊你3x蚊既咖啡

好撚肉酸呀 ..你咪撚飲咖啡啦

樓主有無好介紹

Almond Soy Steam Milk不錯, 你可以試下

樓主有無好介紹

紅西柚蜜糖茶走水走甜

走水?
走水淨飲紅西柚蜜糖醬?

樓主有無好介紹

紅西柚蜜糖茶走水走甜

走水?
走水淨飲紅西柚蜜糖醬?

紅西柚蜜糖醬加紅茶 識飲啵巴打
洗唔洗英文叻?

唔洗咖其實 簡單英文對答到就得

巴打做邊間呀

好鬼衰架你

Me自爆先 4322

我辭左一排佢先執
唔通.....

咁都相認
利申拉花最勁果個

個個都拉花勁架啦

已經估到你邊班
我係長返夜既老屎忽

樓主有無好介紹

紅西柚蜜糖茶走水走甜

走水?
走水淨飲紅西柚蜜糖醬?

紅西柚蜜糖醬加紅茶 識飲啵巴打

extra honey

好鬼衰架你

Me自爆先 4322

我辭左一排佢先執
唔通.....

咁都相認
利申拉花最勁果個

個個都拉花勁架啦

已經估到你邊班
我係長返夜既老屎忽

我覺得你估唔到
我係....

花瓶

Me自爆先 4322

我辭左一排佢先執
唔通.....

咁都相認
利申拉花最勁果個

個個都拉花勁架啦

已經估到你邊班
我係長返夜既老屎忽

我覺得你估唔到
我係....

花瓶

(笑)
請唔請人?
係咪有D menu 冇既野但好多人識叫?

caramel cream frap算唔算

Flaw White
通常會飲Flaw White既人我都會覺得係扮哂係外國返黎

Flaw White

flat white

Flaw White

flat white

點解會係扮野?
利申:我係其他店舖都會飲 flat white

Flaw White

flat white

SOR
Green tea 星冰樂點整
Green tea 星冰樂點整

奶+vanilla糖水+冰+cream base+綠茶粉加埋一齊blend
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞