[重開]做緊starbucks,你問我收工就答

258 回覆
4 Like 4 Dislike
返工有冇得坐

食飯未有得坐

食飯take ten會有得坐
btw 我成日坐餅tray

加一
點解green tea latte 要改做Matcha latte
離島 pt b仔路過
apply過cwb唔請
其實話返到星期六日係咪會大機會d
本身六日有份pt做緊,想返一至五

過黎中環in啦 留低你的tele id

我又in得唔得

無問題呀
點解green tea latte 要改做Matcha latte

因為太甜? 其實都唔知咖 但係只係走左糖水
btw少左人叫錯野飲係真嘅 啲人好喜歡講grande latte跟著同你講話你收錯佢錢

btw少左人叫錯野飲係真嘅 啲人好喜歡講grande latte跟著同你講話你收錯佢錢

有改咩?

有改咩?

以前呢green tea latte係menu上無左 改左做matcha tea latte 無加糖水 抹茶味會重左少少
做左一年捱唔住,你點捱架
想問問呢
我想入行 企真係冇相關經驗可以點算
我麵想沖下咖啡
仲低人工過m記
想問問呢
我想入行 企真係冇相關經驗可以點算
我麵想沖下咖啡

Walk in話想入職就得架啦

因為同事真係好好,我經理都對我好好,所以就

巴打做邊間呀
前中環西環 pt b仔
人工奀到唔想做

巴打做邊間呀

好鬼衰架你
15歲pt請唔請 唔想翻m記
15歲pt請唔請 唔想翻m記

認真係度問不如直接walk in問啦

巴打做邊間呀

好鬼衰架你

Me自爆先 4322

巴打做邊間呀

好鬼衰架你

Me自爆先 4322

點解要自爆

巴打做邊間呀

好鬼衰架你

Me自爆先 4322

點解要自爆

有冇巴絲番過4634
想full time入職可以益下在職既巴絲打
介紹獎金九龍新界有4500蚊
港島區有6500蚊
想full time入職可以益下在職既巴絲打
介紹獎金九龍新界有4500蚊
港島區有6500蚊

我有興趣入職!
返starbucks真係唔病得
一病就唔夠人, 除非真係就黎唔得
如果唔係點都要返
因為你會知道你一唔返就會唔夠人手收檔收錢整野飲
你會累死人
所以想返starbucks既巴絲打們要注意呢一點
返starbucks真係唔病得
一病就唔夠人, 除非真係就黎唔得
如果唔係點都要返
因為你會知道你一唔返就會唔夠人手收檔收錢整野飲
你會累死人
所以想返starbucks既巴絲打們要注意呢一點

agger 從未射過波
想問成日有堆唔同款嘅杯係入面,係咪附近做野成日落黎飲嘅人放係到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞