沈陣營第二百一十八期 - 袋底牛熊冇人知,人人都係沈大師

1001 回覆
9 Like 3 Dislike

大師兄長褂坐前面, 我地企後面

袋底動物園裏其中一隻動物,不用太驚
咁要去利工民買返件衫
老鼠安偷食斷正臭四都可以原諒,男人做好人真係冇撚用,要做個壞左嘅人
唔該樓王,聽埋我果份
英Sir家中三隻愛貓,煙仔、飛飛、多多已經登陸IG平台喇👏🏻,大家快啲 follow喇,緊貼佢哋嘅日常動態。

大家可以分別喺以下途徑搜尋:

- 在Instagram搜尋 “amplecats”
- 直接開啟 https://www.instagram.com/amplecats/
- 喺IG APP名牌中,掃瞄名牌就可以即時追蹤佢地

我哋IG見!!!

#IG #instagram #amplecats #煙仔飛飛多多 #煙仔 #飛飛 #多多
#主子開IG奴才快來追蹤 #緊貼日常動態
【安心偷食】原諒許志安 鄭秀文首度開腔:不放棄對方,互相糾正
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190418&s=7018882&a=59498381

花生食完,散場
肥佬黎或成最大贏家

撚樣
蘋果及庫克被告上法庭,被控未按義務披露信息

2019-04-18 17:10 财联社
+1.95%203.130苹果 (AAPL.US)

4月18日據新京報消息,蘋果遭到關於證券欺詐的集體訴訟,被指控未披露有關其業務前景的不利信息。2019年1月蘋果CEO庫克下調蘋果季度營收預估,導致蘋果股價次日下跌10%,市值一天內縮水740億美元。訴狀稱蘋果未披露蘋果需求下降等相關信息,導致股價被人為推得太高。訴訟要求蘋果對在其下調營收預估前兩個月買入蘋果股票的投資者進行賠償,另外蘋果CEO庫克和CFO盧卡也被列為擬議的集體訴訟的被告。
臭四有得揀咩? 仲要有班耶撚拉鳩佢後腳, 佢離婚仲唔俾教會屌爆佢
都唔係或啦, 直頭係
咁都告得?告人黎講美國佬真係世界級
黃子華:大局為重
得罪講句,女人如果包容唔到男人偷食和叫雞,唔好話自己係愛個男人!
華人社會女人就算幾勁幾有錢,都好難有真正獨立,唔似得外國 , eg Ellen DeGeneres
We are ready
老貓
左邊咩名
廟細燈籠大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞