沈陣營第二百一十八期 - 袋底牛熊冇人知,人人都係沈大師

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
推撚爆佢!!!!!!
"勾佬吖嗱!勾佬吖嗱!"
唔係咁,瀬到佢緊火就唔撚俾佢,吊鳩佢引,等佢水都唔撚飲
x3
時裝雜誌《I Magazine》每年都會公佈Fashion Face Awards的排行榜,並由超過350位來自30個不同國家的攝影師、造型師、時裝編輯和著名導演等共同選出,最新的亞洲女星榜昨日出爐,結果出人意外。
第1、2位分別由內地女演員倪妮和鍾楚曦獲得,兩位近年都深受國際時裝品牌喜愛,而且均被網友形容為「長了一張高級臉」;第3位為台灣歌手楊丞琳,當年以「可愛教主」形象深入民心,現在則以輕熟女的形象遊走時尚界。
入圍的還有第6位的吳謹言、第7位的南韓歌手秀智和第9位的宋慧喬等,名模劉雯則只獲第40位。香港方面只有一人上榜,那就是Angelababy,只不過baby早已沒有在港活動,大家也認她為內地女星,所以香港基本上並沒有女星上榜,可惜!
@樣子大師兄
轉燈
又要逼害師父
175 大爆發
又大棍夾
【大師午間教路】復活節過後才有方向
04月17日(三) 13:00

訊匯證券行政總裁沈振盈表示,大市周三(17日)早段在內地GDP等數據出爐後,曾見高位30,175點,之後回吐但未跌穿三萬關。他認為,一日大市未上破30,300至30,500點的阻力區,外界料港股上衝30,800點的期望仍未可實現,大市要留待復活節長假期過後才有方向。

大師認為,雖然大市短線方向或受資金推動,但資金下一步會如何部署實在難以猜透,重申不宜買貨。

------
之前個個叫佢靈車,依家變左跑車
1211都好堅
30300 到30500有阻力
屌佢師傅喺東網j埋啲成撚日j嘅嘢
居然識用我既絕技
原來中電穿左200天線
喂你地兩位有邊啲絕技好share埋俾我
175睇定開得Put啦
次次支那啲政策未出就炒定先
人類總是犯同樣嘅錯誤
屌,大家咁上下經歷,係咁玩法啦
減倉先
吉車大時代高位29.8,打七折左右好啦,17-20撚硬狗
臭貓同精留水喺出面燈緊吉車
呢隻嘢開親派鋪個價實chok一chok 等佢嗌救命放手就可以揸吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞