[ARMY] 防彈少年團BTS討論區(21) 只有防彈先可以超越防彈

1001 回覆
24 Like 15 Dislike
唔係噃,有新相係坐係度枱前面
個part應該無直播
大哥病咗
係 無人組織 個陣問港首話淨係舉手幅23 24 號有人組織好好多
btw 21號睇個陣見後舞台盞燈降咗落黎 然後啲工作人員踎係度整 同埋淨係見Army time個字係個mon閃左下就播段vcr 定其他場都係咁
咁大溫差又休息唔夠
Columbia對彈真係不薄
Q. Possibilities of new @BTS_twt mixtapes?

YG: I am working on it but not sure when I will release it. I am always working on it continuously. The other members are all working as well.

NJ: (The mixtapes) are not things we release on a plan. Even when I released one recently,
Army time係個signal提我地舉手幅姐 得幾秒係正常既
買大細喇喂
唔知2場釜山好
定1場首爾1場釜山好
揀哂星期六
All in釜山
反正輪唔到我
田柾國:我對眼成粒豆咁細 我練習生時期唔太努力 我唔靚仔

https://youtu.be/dIxMMA-w0p4
終於有生日bomb
睇到閔糖幫熊熊答問題果到就諗起鴻門宴
好想嫁比佢
好可靠
係,仲要難既都係閔糖開聲答,哥哥保護弟弟
有Spotify 嘅army,快啲去stream 歌
Beyoncé 突然出咗隻live album
真係會出事架
do姐真係大毒唯嚟 笑死
有無成個interview 中字翻譯呀?
返工完全跟唔到
咩事

佢ig
唯啫 都未去到毒唯級
??點解咁講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞