[ARMY] 防彈少年團BTS討論區(21) 只有防彈先可以超越防彈

1001 回覆
24 Like 15 Dislike
G榜正常一定包哂H榜嘅銷量架 仲有日輸都計埋
因為G榜係指出貨 但出貨條數係跟你人氣計 所以最後賣唔哂就會退貨
你所講嘅退貨 從來冇出現係防彈身上
退貨係指12個月加埋條數 多過年榜條數
我個人都係過手癮先會去信和抽卡
因為真係快
主要都係gm買碟

扣左total1800萬 youtube
就唔好比錢
預咗,我仲訂埋Sensation,見到幾靚忍唔到手,本身想買埋Moni Junni果本
微博叫得黑稱多數都係毒唯,同埋呢個字本身就唔應該喺米圈到出現加上我見到團飯俾人鬧先講姐,個待遇真係差太遠,做錯野係毒唯,但鬧就鬧團飯唔講得咁我唔再講米圈啲野
點解厚面皮到咁,啲人連圖都cap埋都仲可以報細數,佢地啲數唔係審批完先放架咩
呢兩個係咩站
總之你冇比錢就扣views OK?
俾錢我咪幫你加下VIEWS囉
就算你係BOT我都可以當睇唔到
你睇下t-series
前者係珍站Sensation1204,後者係南俊站
我而家已經唔再幫襯
都係得閒J下UP咗嘅相算,慳埋慳埋夠我睇CON同去京都
王女士果筆頂住先
果陣我入坑無耐睇中金碩珍所以忍唔到手買咗,宜家耐咗見到花開同南俊果本都無買
16年入個陣都冇咁癲,17先瘋狂買
18年就慢慢冇咗鋪癮,到而家已經無感覺
雖然有幾個糖站出得好靚,但忍到
Nuna v果本真係好高質
依家仲諗緊買唔買好
糖站真係好靚,SOTB果本忍到手無買,但忍唔到手買娃宜家手持住5隻娃想出清
睇你覺得值唔值,我果陣都係想有本珍寫真先買,如果唔係400幾真係唔會買
仲有貨?唔係截咗stock sale咩
唔係掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞