[ARMY] 防彈少年團BTS討論區(21) 只有防彈先可以超越防彈

1001 回覆
24 Like 15 Dislike
個陣屌個班好多都係右翼黎,
不過令我最失望係朝日電視台啫
張賢勝當兵果陣健康咗,如果好似佢咁其實幾好,起碼兩年入面少啲病痛,但如果好似光熙咁暴瘦就唔想
果時鬧到好大件事 我都係第一次見新聞好似上十幾萬讚
同埋入到去可以過返啲普通人生活 對佢地黎講壓力反而無咁大
宜家先睇到呢個位
唔明啲人點解話佢地唔齊
今次明明好齊
哇,隻舞咁易咁普通架,好失望囉
平時訓得嗰幾個鐘,又要成日做空中飛人
個陣係我第一次驚防彈會頂唔住
因為涉及到日韓問題,好彩,都捱過咗

所以我已經覺得連政治問題都搞得掂,無野再難到佢地
我都好驚佢地頂唔住 唔同飯圈內戰用成績打返人
政治問題真係好麻煩 提都冇得提
同埋好同意已經冇野再難到佢地
因為最嚴重嘅難關已經過咗
我都想知點解,睇埋張圖就更加唔明
方便俾人cover
個陣係所有army都好無奈,特別係日army
野又做唔到,俾人禁住打
特別係屈佢地係納粹個陣真係CLS

直至到大黑走出黎道歉先無事

Jimin 個日嘅機場照我記到而家...
果排我心情都down到一個點
由果刻開始到今時今日 每次佢地去親日本我都好驚
我twt嘅日army都仲係度 好多謝佢地
不過納粹呢個真係誇張咗
好彩班人有腦依家冇事
我由果日開始
好似扔更多錢比佢地
個舞台細到咁都無踢/踩人已經好勁
我見佢地而家係日本都好受歡迎呀
hk concert都勁多日army
利申 新飯
不嬲日本都係好難上全國電視
上親都係網路電視/地區早間新聞/地區電台
唔緊要既, 證明仲有進步空間
【體育京鄉】[美Funko&韓E-Mart推出防彈少年團公仔!18日上市!]16日,據報導由美國Funko與韓國E-Mart攜手打造的防彈少年團公仔將於18日上午上市.準備的數量是"防彈少年團"成員每人4000個,共2萬8000個(7名成員).另外據悉所屬社Big Hit通過"Big Hit Shop"進行了一次預售,準備的貨量全部售罄.超級期待世界彈的小公仔啦~

原來做得咁少
係咪因為太醜無人買
反而黎緊套UNO應該好多人買
我仲諗住遲啲先買所以冇訂
佢地本身係日本就好紅 只係變到難吸路人飯
而家已經夠做,食到日本市場塊餅
J家都收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞