2019倚天屠龍記 (12) 原版星期三大結局,TVB 4月15日8:30pm首播

1001 回覆
12 Like 39 Dislike
總之個編劇改到出咗咩事都賴落敏敏到就啱
敏敏好慘
鈺琪bb做個陣d小動作,同埋演技完全駕馭到趙敏
原著張無忌跟本唔會當其他人既武功係一回事
其他人同佢打,佢都唔洗出全力已經玩殘人地
其實趙敏好難演
只不過夠靚就基本會紅
鈺琪bb係將自己融入咗係趙敏到,自己就係趙敏,所以d人先會話佢演得好
可能本身跟原著

之後習近平話要打元兵多d 宣揚中華民族
我覺得佢女扮男裝好有秀氣
女扮男嗰陣好霸氣feel好想服從,之後轉返女裝嗰陣成個仙氣出晒嚟
咁呢套野 敏敏有冇死到
其實諗諗下張狗由始至終個心都係鍾意趙敏一個
樓上有講到愛之深責之切呢個point之外
係搭船去靈蛇島個度言語間都睇得出
趙敏有問張狗:點解你對其他女人都咁溫柔細心,對我就咁惡咁粗魯。

正正係因為鍾意你,先對你與別不同。
金庸有講到張狗係謙謙君子,溫潤如玉。
佢對d女咁溫柔細心,因為係以君子之禮對待,
對趙敏就唔同,因為唔係君子之交,而係愛人所以一直以黎都有唔同。
至於其他flirt女情節,都只係一時情慾上既衝動,即使同芷若結婚,個態度都係以禮相待。

同埋靈蛇島個度趙敏都有話:你做咩聽哂我講,我叫你做咩就做咩
對其他女好多時都係口頭應承但無做到
https://youtu.be/1t-Ub5rguA4

倒貼我都好想錫鈺琪bb
謝東閔唱
睇返騰訊嘅最初嘅預告,有呢一幕
個男主好似唔係好掂
光明頂個陣都仲係塑造張無忌係好勁
之後就下下比人食住咁
管明教下下都服唔到眾 要靠左使
黃衣連爪都無用就走咗 唔知想點
如果最係無解釋返殷離條線去向就真係唔知做乜
九成cut鬼埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞