2019倚天屠龍記 (12) 原版星期三大結局,TVB 4月15日8:30pm首播

1001 回覆
12 Like 39 Dislike
敏敏真係好撚慘,芷若掟敏敏落海張狗都可以話恨不起來
芷若由細識到大
趙敏識左冇幾耐,之前中過佢伏,身份係元朝既人
雖然敏敏吸引左我
可能係因為張狗覺得得返敏敏一個先咁做
一個寧願自插一劍又多次舍身相救嘅人唔信
信一個光明頂插過佢嘅人 明明咩證據都無
就鎖定敏敏做
其實點嘈都無人理
收視點擊率已袋理撚得你
就係因為由細識到大,利用張狗既信任,當時張狗仲好信佢咁同敏敏講絕對唔係芷若,之後知道個真相之後好似無乜大反應,完全唔對佢失望同埋嬲,仲要話恨唔到
咁蛛兒都無死

如果呢刻叉芷若頸都唔知為乜

仲有見返黑化若開始, 無忌都好自責
係咪張狗已經知道無論點都好敏敏都唔會離開佢
其實830嗰段時間
有d人只係習慣性打開部電視,唔會理播乜
其實搶婚之後未知道真相之前張都講咗無論如何都會信敏敏,周芷若自爆個時已經知道殷離未死變咗冇咁大仇口
但敏敏係搶婚之前犧牲咗好多,咩鑊都係佢孭,佢做晒衰人
我係唔鍾意佢無嬲嘅情緒對周芷若
殺蛛兒失敗白骨爪想殺宋師叔想殺獅王
咁多樣野都唔嬲
當時還好既
點會冇失望,自爆個時大聲鬧佢又擰哂頭咁啦
冇睇佢之前d戲
就今版倚天黎講其實已經演得唔錯
btw今版倚天咁多女角,最鐘意蛛兒
佢對敏敏既反應同芷若既對比你就覺得好小事
又自插又比人掉落海比張狗誤會都冇講啲咩
張狗就對住個差啲殺咗佢兩條女嘅女人咁好

證明咗係佢做都唔同敏敏講返sorry
有冇ching有小淫賊個幕敏敏要張狗叫佢做好姐姐既圖或者gif
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞