2019倚天屠龍記 (12) 原版星期三大結局,TVB 4月15日8:30pm首播

1001 回覆
12 Like 39 Dislike
女fans呢可能
陳倩
啲人叫佢倩哥
係因為佢好似男仔 讀大學嗰陣一個人拎兩個行李箱自己上六樓
仲搞到張俾人鬧
同埋男主角啲戲太差 表情眼神交唔到戲
太年輕又偶像派 兩個女主啲戲明顯好好多
好似第48集 張無忌哭墳 其實本身有兩場 依家cut淨一場
45集趙敏淋雨等緊佢 本身之前都有一場戲又cut咗
最奇怪係 45集趙敏好熟手幫張毛忌著衫 張無忌又叫佢斟茶比師叔伯 好明顯係夫妻先會做嘅事
最大機會係已經有夫妻之實

其實呢套戲好多細節位諗返都幾好笑 好似44集鈺琪同張無忌打車輪 鈺琪啲頭髮亂曬 好誘惑
45集 鈺琪幫張毛忌包紮之前個頭好整齊 入房包紮完之後個頭亂曬 究竟中間發生咗咩事
岩呀 前期啲濕鳩情節 拍到好仔細 搞到後面好似趕工咁
所以最大問題唔只係編劇 仲有剪輯
張嘅內心獨白好多,好難單靠演技表達,趙敏嚟搶婚佢覺得開心其實本來都係內心獨白,電視劇如果唔係講出嚟都好難表達到呢個心情
藝名好親切
大把 週芷若都有好多
週芷若背後公司 係楊冪間公司呢 出曬名成日請水軍打手捧自己抹黑對方

依家大陸各大論壇 長期有班週芷若打手 係咁話鈺琪拍得唔好 周芷若最靚 不過呢班打手畀人屌到high high
如果真係要cut走12集
係好撚難 個剪輯最錯係cut後唔cut前
睇返前半段好多位可以cut都得
倩哥

好撚正 甜到漏
執簪同哭墳個段張無忌著咗孝,明明衝入房個時未執支簪之前仲未著
可能張狗無咁衰,個仆街編劇寫到佢咁衰又寫到敏敏咁慘
屌 可能真係cut晒
因為鈺琪BB實力可證明一切
明明後期先係觀眾最想睇既野,都CUT晒
謝遜打死空見 娥媚派啲細節
冇人想知呀 拍多啲陳鈺琪張無忌情節好過啦
前期太多冇咁重要嘅野可以cut佢唔cut
秀髮凌亂的敏敏
我見猶憐 好誘惑 好人妻feel
好多人想睇多D敏敏同張狗既感情線,佢偏偏就係Cut呢part
人妻敏敏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞