AKB48本家討論區#37 我地AKB都賺夠係時候俾其他人賺下

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
原來事實又唔俾講既

NGT難怪咁勇敢可以冷處理啦柏木係團入面活生生例子係到 過多排就唔記得架啦D飯 仲可以屌人成日提住
好快就有班NGT既BITCH飯屌 黑夠啦成日提住做咩
原來事實又唔俾講既

NGT難怪咁勇敢可以冷處理啦柏木係團入面活生生例子係到 過多排就唔記得架啦D飯 仲可以屌人成日提住
好快就有班NGT既BITCH飯屌 黑夠啦成日提住做咩

唔係一早預左架咩
無話可說
駁唔到
我天真囉

本來都冇諗過 今日過後真係驚左
最最最最得罪果句都要講
事發左3個幾月 (計埋MHH俾人搞+多一個月 = 4個幾月)
到今日先有成員陸續表態話撐果3個天使
人都走左仲撐d乜?

如果早係件事岩岩發生果時一齊表態
會唔會都會發展成今日最差既結局唔知
但起碼至少你都做過天使先
起碼真係為個團著想

而家俾人既感覺咪就係
你就算清白都好
你都係同d泛民一鳩樣
拉布唔好預我 衝擊唔好預我
到有人死咪做下樣話反對惡法囉
咁仲邊有人仲肯撐你地
留得係度都唔方係好人啦
一係自己有份
一係自己顧自己食花生理得你死

仲有冇第三類
屌你同立法會一樣
一係共產黨
一係小罵大幫忙嘅泛民
同神介去大阪約會
原本最大嫌疑係西/太
但荻唔知點解係都要拉埋自己落水
而且MHH冇證明佢係清白
所以佢都走唔甩成為三大犯之一
荻野之前公演定唔知咩寫咗篇嘢寫曬所有MB名多謝
但唯獨無天使組嗰幾個 然後俾人發現就秒補返
笑到仆街
我印象中係mhh事件發生之前,有個女ngt經理人自己辞職,向廣大傳媒講自己唔做係絕對不能原諒嘅事。之後嗰三個共犯係showroom玩綁手綁腳,個山田仲笑到好pkhttps://youtu.be/chSXwtc5EHo
北原始終係開團先師,叫做有人壓住
一走咪個個爭上位
其實荻野都係擔唔到大旗嘅人,就算當佢無直接參與件事,都好難令人相信佢無份內鬥

Btw我係商家/做節目嘅話都唔知呢排仲出唔出ngt個名好一出就要預俾人炸 呢啲真係自己攞嚟
仲有唔好撚話咩成員在籍點樣出聲反啦
我當你話唔要求member當面屌自己間公司
你講句
「如果真係有人做過錯事 肯勇於面對自己所犯既過錯 大家一定會繼續支持你的」「唔理係邊個 作為ngt既一員有任何ngt既member受到傷害我都會盡全力保護佢」
有人肯講呢d菱凌兩可既野間接表態已經唔會搞到而家咁啦
面對極權黑暗 唔出聲=共犯是常識
而家走撚哂爆哂獲 見冇得潛水 成個團都比人屌先肯出聲有撚用
吔屎啦ngt
ske
冇左總選條大水,點都要起其他地方搵返既
原來成個吸水plan都俾ngt破壞左
唔搵返點同股東交代
D女理得你死,我搵錢最重要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞