AKB48本家討論區#37 我地AKB都賺夠係時候俾其他人賺下

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
我愛吉本 我愛吉本
個個都轉台,呢個區係咪要摺了

吉本好野 我愛吉本
家下再販完未?可能有既
會飛霜
心都淡。
寫啲歌詞講到點反抗,全部反抗都做唔到。
笑大人個口咩秋元康
所以咪寫左首黑羊囉
但俾左469
咪一9樣 哂氣
得廿零人學人玩小圈子
睇世界各地既所謂反抗權威既歌

全部既用途都係打飛機,大家講到好有共鳴,結果都係得個聽字。

啲人渲泄完,除咗自我感覺良好,乜野都唔會改變,結果激勵人要有勇氣反抗既歌變成咗人逃避現實既歌。

如果係咁倒不如keep住唱啲歡樂歌,麻醉吓自己仲好
心都淡。
寫啲歌詞講到點反抗,全部反抗都做唔到。
笑大人個口咩秋元康
睇世界各地既所謂反抗權威既歌

全部既用途都係打飛機,大家講到好有共鳴,結果都係得個聽字。

啲人渲泄完,除咗自我感覺良好,乜野都唔會改變,結果激勵人要有勇氣反抗既歌變成咗人逃避現實既歌。

如果係咁倒不如keep住唱啲歡樂歌,麻醉吓自己仲好

呢個真, 初頭就係因為呢類開開心心既歌引左我入黎
我地香港最出名一定係今天我同自由花
呃我錢既八婆
既然係咁就聽下歌仔麻醉下
https://www.youtube.com/watch?v=dFf4AgBNR1E
What's up Japan? Can you hear me?
It's like getting down.
No money, no job. Too much bad news.
Well, there's no reason to be down.
It's time to get up.
We have a hot new song. That's from the AKB48.
To make you feel good. 恋するフォーチュン cookies.
So dance Japan. Crazy!
To make you feel good.

That's it
個c都畢業啦
仲點feel good
下星期MS大家向朝日投訴唔好有NGT成員出場
有冇link,唔識睇
STU係撚AKS
ngt唔會有星
一次過振替n場更加唔使諗有星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞