iPad mini 5用家討論區(3)

391 回覆
5 Like 3 Dislike
巴打有無買埋apple pencil? 純粹好奇問吓,心郁郁要唔要買埋支筆,但又覺得細mon發揮唔到支筆用處,同自己平時又睇野多
冇呀
但有啲心郁郁想買返支
寫notes方便好多
明明本時d細本notes係ipad mini ge size
但係試過玩 jot notes好煩 要不停放大同拉黎拉去
powerpoint通常一張a4 2-6格
我用mini打橫show1格 打直2格
唔洗點放大同移位
64GB 夠唔夠用
買黎返工睇下片同睇note
本身有Pro 10.5
啱啱出咗256LTE+Pencil,急用水魚價用$198貼咗不知明類紙貼,Google過搵到架仔Elecom有出過類紙貼,想問有冇靚嘢類紙貼和筆機一體套推介
好奇你部機買返來係咩iOS 版本
重係12.2,不過為咗dark mode唔理啦照升
最後買咗smart cover 朱古力灰,配太空灰機,上埋dark mode,由頭黑到落尾。
如個正常人 聽歌用串流 睇片online睇一定夠
你打開手機storage預計下就知
冇左相片 裝幾百個apps 幾千份pdf 都未爆
MINI有無磨沙貼介紹?
買左mini既各位,有LTE 版既係咪真係好好多?因為我知道出街有lte會方便好多但係一諗到佢重過iphone拎上手係車度用會好攰 可能唔會成日係街睇。 同埋依1000蚊係咪真係值得洗多佢。
我就買左LTE 主要為左旅行當地圖用 習慣一個wifi蛋加每人一張卡 而且GPA又準啲 但我自己生活上 都係用wifi多
其實唔係好重 同本書差唔多 我買左日本花虎嘅手帶 淘寶有
咁我都係買wifi version就算了,多謝你 感覺就算出街唔會成日拎住佢用,因為比起電話都真係偏重
有無人有用keyboard有好介紹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞