[HK] 電腦賣物交易所 [$] (11)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
U3415W 100hz都冇
Tg有幾個人問我一次過係到答啦 我買$6190連送貨嘅 依加放$5700 件啊單啊係哂到 上星期計起有39個月保養 你啱嘅我包埋shipping車去埋你屋企
Freesync版79g淘寶一手都係3k人仔
89g係豬sync同99% sRGB 79g好似90%

CPU: Intel I7 860 (2.8Ghz, 4 Core 8 Thread)

Main Board: Asus P7P55D

Ram : Total: 12GB
Adata Gaming Series (有散熱殼) DDR3 2GB x 2
Adata Gaming Series (有散熱殼) DDR3 4GB x 2

Display: Gigabyte GTX 560Ti GDDR5 1GB

Storage: 500 GB Seagate HDD + 1.5TB Seagate HDD (有小問題)

DVD: Pioneer DVD-RW DVR-218L

Sound Card: Asus Xonar Essence ST

Power Supply: Cooler Master 460W

Card reader: Multiple-card reader installed

Case: Xigmatek Midgard case (max 5 HDD位, 透明側板(無花), 可易拆設計)

CPU Heat sink: Cooler Master 212+

我下星期要離港啦,希望有人可以接佢,我keep得好好,大部分有盒有單,經常清塵,tg我詳情

tg: swh0105
係尷尬d
呢隻野而家定位太蝕章
係啊 冇計 唔係屋企唔夠位放我實keep
同新車落地一樣
但係頭7 未過唔好咁刻薄啦
連埋運費都差唔多啦
運費 Call gogovan可能100埋單
平280 平心而論 你都未必會買
收display一張 1060 非壙卡
非礦卡先啱
咁你覺得要放幾錢?
你問下有冇得加錢換上去
我掉咗個盒啊... 冇諗住要換 或者有冇打機巴打想換mon我都ok
堅抵
可惜已經有隻平嘢青軸文書用
如果係茶一定買
好老實講,你都係自用算吧啦,
一個成$6000蚊既mon,
有人會因為平果$280買個"二手"咁乞兒啊,
平得多賤放你又唔想,但唔平又無人咁傻仔買
換左張檯咪得囉 點睇隻檯都平過mon吧
冇位換大啊 放5500再加張全新按摩sofa seat同包運費有冇得諗
sofa seat咩形號

Sennheiser Momentum On ear - $250 冇保
有保護盒乾淨少用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞