[HK] 電腦賣物交易所 [$] (11)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
大哥,你點都好, 都放個TG先,有清想買都無渠道, btw 提提你上面已經有師兄放過差唔多, 你個價錢唔太吸引
買GTR係香港渣
仲有gta
放二手

Team Group Elite Plus (2 x 8GB) DDR4 2400Mhz $500 有單有盒 Lifetime warranty

有意留tg
今個月賣左$1400
6500+MB+16GB RAM
二手想走咪平d 換個ROG水冷都唔只呢個價
u再降 $1500
板$300
ram $500成set
自己有一條Kingston 2133 ddr4 8gb ram

聽講可以降頻

所以想收 一條 kingston 2133/2400/2666 ddr4 8gb ram

TG https://t.me/Loststarr
兩條ram 仲有無係度
i7-2600k 賣$500會唔會太貴?仲會唔會有人要
source: http://iaqex.com/instruments/PC-PART/2600k

粒u上年尾到今年頭放緊~ $1000
賣 i3 6100+h110m pro vd 500蚊 底板rma完

https://t.me/Ben123764
Thanks,我完全唔知價
放閒置多舊魚交火系列

sapphire 藍寶 RX580 NITRO+ 8GB
2304SP 1430/2100
供電6+8PIN 185W
電源要求 550W
卡長240mm
佔2.5pcie slot ~5cm
felton 保至20年12月
無單盒 無拆過
使用心得
近來大作1080p 下爽推 熱情如火 八十度係日常 買來玩交火完一輪 証實多鳩魚
換itx 箱 放唔落 順便昇2070 短卡 賣卡回血
tg@xy2018 $900 就到交收1830沙田大會堂有得平
Cooler master elite 311 $100

有原裝風扇,全部件應該都齊

只係無左前面塊隔塵綿

賣比你之前我會再清潔下

收火牛,550w-1250w
張卡巧巧j
效msi logo

交火時的樣子
試左好多隻玩開的game都無見cf威力
得跑分有用
之前細個痴左落去

你唔中意我可以拎走佢
我都有諗住出,不過睇完youtube benchmark都係算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞