[HK] 電腦賣物交易所 [$] (11)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
https://www.price.com.hk/trade_item.php?i=158370
收買佬收G4560都$350既時候
你同我講賣比用家都係賣$350好合理???
哈哈哈哈哈
我粒G3930賣$330,
仲有兩個人排緊隊想要
幾個月前我賣g4560都仲賣到450

有冇巴打解答到呢到放到幾錢
最近想轉電腦 唔好屌殘體
個陣係大陸住 係個到買
做完拎番香港 唔賣得既話
想升級可以升邊隻

要求唔多 平時可能無聊打下機
主要睇4K netflix YouTube 電影呀 咁樣
$160
唔需要換 加隻ssd就夠你用
我認同,
無聊打下機,主要睇4K netflix YouTube 電影
你部機真係差隻SSD
加隻500GB SSD,再加多條8GB RAM就夠晒用
有冇人估下價放到幾多
個人認為唔值$3000
唔該晒 巴打 但點解我電腦睇4K 同電視睇4K
個感覺都係電視靚D
定係個mon 問題ET322QK
同埋我一係唔打機一打就要4K 個隻黎
但係我對刷新率又冇鳩所謂
係開到4K 唔lag 順玩就得
SSD我個陣戇鳩鳩走左去
買個1 TB 同8G Ram
我覺得全機2500左右應該有人要
拆散賣有d件好難賣得出
請教下其他巴打
玩4K 唔lag 砌部新機$15000得唔得
個人建議等7月AMD出新CPU睇下點先再砌機
反正你依家買SSD到時新機都可以用
4k 3a大作 想順60fps 最少2080
反而cpu 用番高頻6 -8 春就夠 bottleneck 係gpu 唔係cpu
早兩星期係海鮮坊幫fd砌左部差唔多spec都唔洗3000
同埋新強ram跌到
G skill 3000mhz 32gb (2x16)都係賣1200
差唔多spec都係3000求list

Ram跌價 去新強執
600蚊有3000mhz 16 (2x8)
I5 8500賣到幾錢 想轉i7黎用
唔知可唔可以換itx機箱?
要換埋itx mb
M atx最細size 風道最合理係 silverstone ps15 size36x38
如果想玩極致細機箱
建議買a300果類準系統 size15x15
手掌咁大
放2條 kingmax ddr4 2666 16GB
95% new
https://t.me/fran1063
放2條 kingmax ddr4 2666 16GB
95% new
https://t.me/fran1063

$280 1條
新的9400f先賣緊1300左右,8500可能賣得800-900?
唔好睇得個內顯咁緊要,好少人用得著
特別係買二手的人,慳得就想慳錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞