Samsung S10 螢幕超聲波指紋感應器輕易被破解!

178 回覆
23 Like 54 Dislike
睇你老母咩
今次單野有哂片個問題仲係存在
係你呢隻三叔狗硬係左拉加拉搵野黎講
講到中間你呢隻三叔狗都開始語無倫次係到廢吹
三叔俾左幾錢你咁忠心護主呀
話“叫人試 你又唔去試”嗰個又係你
#82第一次提出去試嗰個 又係你
你叫我試之前你試咗未?雙重標準?
淨係可以自己叫人試
人哋叫你試就唔得idog改不了吃屎

#18開始提apple嗰個又係你喎 其實你係人格分裂 定係幾個同事用同緊一個ac啫
其實你先係samsung打手#18開始提apple呢個“假想敵”
算啦 你智商同閱讀理解都有問題建議盡早check check
你同事已經自打嘴巴啦
你都戇鳩
係你自己覺得faceid易破我咪叫你去試囉,有咩問題呀小學雞
你唔試又要做鍵盤戰士點證明比人睇呀傻鳩
提Apple唔代表你隻三叔狗貼哂link搵哂圖拎黎做假想敵啵
唔好話你一開始就想掩飾三叔今次兩個月就柒左,係到護主
訓醒未?
仲係到打飛機
依然覺得今次三叔絕對無問題
係到做鍵盤戰士護主
乖啦狗仔,有人唔做做狗無好下場嫁
咁你覺得s10易破你又試咗未
你到底係真戇鳩定係扮雙重標準扮唔知
冇破綻㗎喎你唔係鍵盤打手不如你去試試佢 你去唔去啫一句啦 男人老狗

title同內文都係講緊s10指紋 你提apple又唔係想比較?idog用雙重標準又贏了一仗
apple請嘅智障打手果然係活在自己雙重標準嘅世界我冇嘢補充
就係知你地用IPHONE既太蠢所以先整個網呃鳩你地
咁都可以自HIGH
窮撚咪學人買名牌
好似乞衣鬧名牌店唔減價俾你咁
我洗乜試,咁大條片係到
係你條氣唔順要駁咀姐嘛
做鍵盤戰士又證明唔到D乜
我認提Apple個touch id係講緊三叔 兩個月就俾人破
事實唔係咁咩?
我提touch id都係同指紋有關,咁你又提faceod做乜鳩
咁我係咪要講埋個虹膜
你走啦,個post title 係咩呀?學人講重點?
呢部閪野用左mon貼要老閪咁大力禁先解到鎖
講唔掂就話人智障,走啦你
Pixel狗柒事回顧 柒左即潛

只要你老母行出街,成街都係想中出你老母嘅人
捉伯母去暗角推倒 幾秒就入到伯母

腦殘不孝ifanboy又贏
唔用貼,花咗個指紋位會唔會解唔到鎖架?
原本想抽人水,點之撻Q
然後惱羞成怒
唔會
傻狗駁唔到就拎人老母黎吠
係咪你老母比狗屌所以生你出黎亂咁吠?
好意思話人地 聽講你都係喎

進gap狗柒事回顧

淨係講今年三星發佈會就知Android狗有幾雙重標準
https://lih.kg/cnvKqS
一句講哂,an機整m字額都咪撚買,話知佢可唔可以熄左個m字額
https://lih.kg/weEzoV
全部一係踩an post 係一apple飛機post連啲正常人嘅post都冇呀ios出事第一個潛水 fix好先出嚟打飛機 大家都知咩料啦
雙修表示
我係idog 加an狗
點撚樣駁唔到呀傻閪,就係你地啲老母比狗屌生出嚟嘅雜種ifanboy講埋啲戇鳩嘢,我咪試下用人話翻譯做你套狗話等你唔好咁無癮囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞