Samsung S10 螢幕超聲波指紋感應器輕易被破解!

178 回覆
23 Like 54 Dislike
你輸咗啦,樓豬
我係你就潛到海底三萬尺
個別例子
你解到身邊任何一個人部機咪當你贏
輸你老母咩
呢D野分輸贏
笑撚左
又個別例子
咁唔係個別例子係咩
認真請教
你同班idog講咩用家問題有咩分別
無問題嫁
個別例子可以當所有s10都唔會有咁既問題
一定係咁
學術題
戴住呢個頭笠開唔開到侵侵部iPhone
其實用同一個方法一樣得
只係佢用3D印個模型出黎
石膏製模型同3D印個模型出黎跟本冇分別
即係同樣方法絕對可以係6S成功
[如果沒有被打暈,你的指紋不會被複製]<--已經錯左
只係講左今時今日已經唔需要打暈已經可以複製你既指紋
唔得(佢話)
因為佢要對埋眼球活動
但理論上你可以整埋特技化妝等等等
要撚仔細,事關佢scan 3d係用一萬點嚟做model
啫係起碼要幾日嚟近距離嚟scan個樣
但最後都係要有個臉同眼球畀佢scan
因為佢係用紅外線,所以點都要有生物嚟戴住畀佢做感應
當然可能可以放喺個暖嘅物件上模仿人體溫度
但同樣佢都係仔細噉scan你嘅溫度差嚟check埋個面嘅厚度,所以你個面具都要模仿埋個厚度
其實唔難啲Friend?
其實唔用mon貼勁快
做咩姐你 都話唔講face id囉
我而家叫緊你呀 落街試下解s10解唔解到呀 雙重標準
你練下閱讀理解啦傻狗
證件相3d化?
抵你俾人話你九唔搭八
我叫你又唔落去做既
你唔做憑咩叫我去
訓醒未呀
又一隻只係圍住自己世界轉既三叔護主狗
人地樓主一直講緊個bug既存在,只係篇文講"輕易"
你就放肆咁咬人
果然三叔狗低智商
an之中既劣種
呢個post好似當年touch ID 啲post,兩班人講啲野一模一樣

不過今次輪到三叔畀人挑機
每次見個咩撚首席打手都好煩
究竟有幾無聊先可以無限追擊一間公司搵存在感
兩個都閱讀理解有問題idog真係
而家係你叫我去先喎弟弟你唔做憑咩叫我去呀 加上而家係你話人地易解 你自己又未試過 人地講乜就講乜 idog真係
唔想睇咪block囉idog記得block埋呢個喎

俾人圍屌到柒哂仲死撐
又係你提出faceid先,用faceid窒住我把口
你又唔去做,講條鐵呀
鍵盤戰士講咁撚多哂鳩氣啦
不如你睇多次隻狗吠緊乜先啦
同事之間扯貓尾都扯得有腦啲
有D三叔狗永遠柒左就搵其他廠做假想敵黎掩飾
好似個灣仔on9咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞