究竟係我個fd仆街定係我太乞兒?

218 回覆
78 Like 8472 Dislike
your friend, dog also unfuck
咁你生日咪自己去囉
除非人地都好撚想去op,如果係純粹為係陪你先去
你好唔好意思唔share返錢
share返都平左啦其實
識十年唔敢開口講⋯⋯⋯
俾錢果下唔出聲屌柒佢
樓主同佢熟極有限喇

真正熟既朋友 遇到呢啲情況肯定大大聲屌
我說唔會咁做,如果有人對我咁做我會直接講share
根本飲包食醉個時已經塞一半錢比佢 叫佢搞掂佢

然後如果佢問我拎全價

第一句一定:你都on9
你個fd係咪叫劉偉生
應該同佢aa
你有你正價
佢有佢半價
半價自助餐自己eatigo啦 洗鬼乞張coupon
重點唔係錢,係識左佢咁耐先黎招先斬後奏
到底佢係點看待呢段friendship
識人同女拍拖 話冇錢
成日r個做戲院既fd拎免費飛
但條友明明 月入5萬 痴撚線
其實你當下問佢,乜唔係半價咩?就可以搞清件事
佢點諗無人知,亦無絕對嘅啱定錯
如果佢本身一向對錢銀好計較,而佢又預咗你去食係陪佢食嘅,咁又唔可以話佢錯。。。
不過咁佢真係好小家

呢啲情況好尷尬,因為你唔知佢叫你食嘅出發點係陪佢食,定一齊用半價食。。。

不過理論上,我咁樣叫得個朋友同我食,應該就一齊半價先啱數

你應該諗下佢平時對錢銀有幾計較,就知佢今次係咩狀況

都係嗰句,對住啲小家嘅人,無謂交心啦
咁樓主個fd果張半價飛都一樣姐
正解
人地又無開名又剩 邊到公審?
你當佢係best friend...唉
好有趣... 樓主個fd會計較樓主半份自助餐錢
樓主又會計較自己比多左半份自助餐錢

打和啦SUPER
想知佢啲半價飛點黎
如果係唔係俾錢買既 莫講話原價 半價你都應該要諗諗佢係咪你朋友
我自己如果有 我都唔會收返人錢 志在大家開心食個飯
係搵左個所謂識左十幾年但又好耐無聯絡自己又唔搵人既朋友
跟住講到好似係人地不念舊情咁既個位
其實係佢太仆街
雖然做朋友唔洗計到咁足
但佢明搵你笨

大家一齊食buffet開開心心
我比你個份都仲得
點解要咁樣

我之前都有個朋友係咁
好彩斷左來往
為左張券半價先去同人食咪又係貪小便宜 為左幾舊水上黎開post想人認同佢乞負評 夠乞衣未呀?本身個人現實無處事能力 即場唔識出聲 就算個fd係有問題 你同佢做到十年朋友唔覺有問題係咪首先應該檢討下自己唔帶眼識人
佢仲有幾張,你應該同圍內friend單聲,免得做咗下個受害者
屌佢老母再分單
你自己比原價
不過都要佢淨係可以用一張coupon
焗佢要比半價
反正你點都要比全數
點解要益個仆街
咁你都應該冇咩朋友
梗係唔比全傾佢啦你都on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞