[PC] Osu! 集中討論區#16 全球多人連線音樂節奏遊戲

814 回覆
7 Like 2 Dislike
今日玩返,有無standard好pack介紹
2014-2017 2019一張都唔好download
垃圾驚==
乜你住深井
師兄咪爆
深井令狐沖
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
同佢同組 唔好屠我阿大佬
Fuck the police
Coming straight from the underground
Fuck that shit, 'cause I ain't the one
For a punk motherfucker with a badge and a gun
To be beatin' on, and thrown in jail
We can go toe to toe in the middle of a cell

住元朗比你老母臭閪黑警搞撚到返屋企都驚
醒起自己玩過osu打返兩手壓下驚
警黑令64返生
仲有人記得我
係果個次次返黎幾日之後又再潛水既64
十鳩幾廿連冇撚上過高登/連登
西鐵站一出事我即刻上黎睇咩事
警黑令64返生
十鳩幾廿冇撚上過高登/連登
西鐵站一出事我即刻上黎睇咩事
收到風, 64要用佢嘅400bpm手指撳死班牛屎黑社會
終於打通4000蚊
原來一早批咗但係佢整唔見咗我份銀行證明
你係幾時收到SMS?我到而家都仲未收到錢
3月6號申請 6月20收到錢

究竟呢個正苦可以有幾撚垃圾
2月
5月尾開始得閒下打電話終於通
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞