《復仇者聯盟4:終局之戰》北美預售擊沉各大售票網,第一小時銷量破紀錄

1001 回覆
192 Like 16 Dislike
哂氣啦
班傻鳩見你唔盲忠Marvel,唔樣樣都講Marvel好說話就負你評
一d理據都冇就學人串柒柒,仲要話人DC9
每次入呢類post見到人硬要拉埋對方來笑同講都知呢班係睇戲睇到冇腦既傻鳩
我支持開Marvel都頂呢班人唔順

唔講咁多
就最近話Iron Man係鐵甲人同睇死票房唔過阿凡達,已經成村人走黎起槓串柒柒咁串返我就知佢地有幾低質
7月上蜘蛛俠 2020上黑寡婦你估真係完咩
咁都重睇唔到人笑佢乜?
佢要當結局睇關我撚事咩

但佢又何來話MCU已完呢,既然話MCU已完 佢前一句又洗乜搬啲左膠元素出黎講啊?

佢九唔搭八 講野缺乏事實跟據,人地笑佢鳩噏都正撚常姐

而家佢話係個人想法講出黎,人地就唔可以笑喇咩
你係上緊討論區 唔係心靈雞湯互奶區啊
我個人預測你呢句野會有10個負評左右

係咪代表唔會多過10
who care 你睇唔睇
你咪唔好睇 我一樣會三刷4刷
人地外國網都預測22.5億左右
班傻鳩仲同我串柒柒係度拗票房30億過阿凡達
你呢啲票房撚真係on9過Marvel狗DC狗
預測黎有你分咩

你睇戲架炸
你到時睇下票房咪知囉
人地預計係睇數據睇過資料顯示計出黎
唔係用條撚諗野鳩講話係就係
如果個偏差可以去到5億幾,個數字會唔會公佈得咁低?
上/r/boxoffice行一轉睇下行內局外人點講好過班死忠冇腦既柒頭冇理據咁廢up好過啦
所以我同佢地拗都廢柒事
Imax 會係3d 定2
你睇下個60秒宣傳片post邊個提起票房咁關心票房先啦
我已經提埋理據仲要反串我呀
我有咩回應呀? 我反問佢地話到阿凡達又點 同自己唔關心票房 安安份份睇場戲好過
係班傻鳩係要串柒柒串鳩我
我依家先特大紅字比佢地班盲撚睇咋
人地外國網都預測22.5億左右
班傻鳩仲同我串柒柒係度拗票房30億過阿凡達
今次一定打破阿凡達
阿凡達27億票房
其實無論忠邊一邊,唔關事既post都日撚日提住對方既果班人都係傻鳩黎
做個普通Marvel戲迷都要比班傻鳩死忠串返轉頭先好笑
原祖六個復仇者入面有邊個係鐵甲人,佢地扮唔知仲要反串我
垃圾死傻鳩死忠
請你介意下「人地外國網」有咩權威
我睇嗰d預測過30億就唔可信?

不過嘈黎做咩,咪又係賭白頭片
你係度發晒癲咁為乜
而家先知阿凡達咁撚勁
全部都係講緊best case scenario
根本唔係正常預測
再講,成篇文完全冇提供過外在因素
其他將會上演既戲,戲票價格,套戲本身既重覆入場睇既吸引力等等
最關鍵係佢用預售既成績去推測 預售同實際票房係完全兩回事
以上解釋左

同埋你睇下個60秒post咩人起哂槓先 好冇?
家下係我有理有據比班傻鳩串呀唔該
咁賺得會唔會俾佢咁快完啊
賺夠想俾其他電影廠商賺嘅心態?
dc9 theory:

End Game超高票房 = 無以為繼 = 收皮
End Game 票房差過預期 = 收皮

除非蜘蛛俠/ BW票房高過End Game
否則Marvel一定收皮

除左白人英雄,其他 = 左膠 = 罷睇
所以dc又贏,因為黎緊好多白人
電影起碼2030後排到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞