《復仇者聯盟4:終局之戰》北美預售擊沉各大售票網,第一小時銷量破紀錄

1001 回覆
192 Like 16 Dislike

《復仇者聯盟:終局之戰》(Avengers: Endgame)於北美時間 4 月 2 日上午開放預售票訂購,然而目前美國、加拿大連同英國各大售票網站都出現 Error、Page Not Found 等錯誤訊息,至截稿為止仍在持續著,許多影迷崩潰中。

售票網 Atom Tickets 表示,《復仇者聯盟:終局之戰》開放預售第一小時的售票量已達去年《復仇者聯盟:無限之戰》的 3 倍,甚至超越《星際大戰:最後的絕地武士》的第一小時預售紀錄。售票網 Fandango 也宣稱預售相當強勁,多數影迷居然能忍受長時間等待才購得門票。

根據 Box Office Mojo 的票房統計資料顯示,去年《復仇者聯盟:無限之戰》全球總票房達到 20.48 億美元,為影史第 4 名,僅次於《阿凡達》(27.88 億美元)、《鐵達尼號》(21.87 億美元)和《星際大戰:原力覺醒》(20.68 億美元),且擁有開片首週票房冠軍的寶座。

IMDb 預估今年《復仇者聯盟:終局之戰》有望在全球取得 22.5 億美元的票房成績,擠下《鐵達尼號》的總票房亞軍寶座。

台灣各大影城稍早已宣布《復仇者聯盟:終局之戰》預售開票訂於 4 月 12 日,看來一場搶票硬仗是免不了的,想率先觀影的影迷可得做足心理準備。
Cls
洗唔撚洗咁癲
香港網上係咪今晚12點開始賣?
Not us
俾迪迪尼威埋今次

以後冇乜機會㗎啦
真,打後個mcu全部黑人華人、女權、同性戀
我睇埋今集就當完美結局,mcu已完
DC狗又現身
依排人地冇咩位入,比佢地打下J
唔係會谷精上腦激撚死
爭咩
DC同Marvel(而家走向)都係垃圾
根本人所共知
駁唔到
Ching sick ball, 曲到圓了
笑左 優先場完左應該無咩人題
反mcu就一定係dc狗
發表自己感覺就DC9,不如你講下DC9既定義係點?係咪留咩言都要吹到mcu世界第一先唔係DC9
香港開始排隊未?
廢話打贏thanos就內定贏緊,你搶飛搶唔

搶到就睇變數,男人老狗講埋d呀媽係女人既

野係度呃like
日本又要靠DC頂住啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞