「五月之約」Just Rock it 藍Blue(4)

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
最好多d人唔去賣飛
我睇咗頭幾首已經上網搵尾場飛
想睇多次
Yes,琴晚坐seat 10
今年個mon咁清 睇mon都唔差
今晚去坐C1 希望大家High d
最起碼大家都會企先

上年見倒有個comment好聲好氣話公司啲歌好聽,不過想聽下新歌list唔好同上年一模一樣
啲台灣五迷即刻撲埋去屌到上天花板
坐最前排?中間打後開始有陣陣嘅廁所味
480既位會唔會啲人無反應 / 經常坐
D人話d演唱會tee愈來愈hea 無誠意
都俾人屌
睇彩數
上年我嗰場480啲人勁high
真係睇彩數,琴晚H2 區好high
我大阪兩場都有睇,一場遠一場近
冇VCR淨係得純音樂,一開場瘋狂世界就好有feel可能太期待唱舊歌,我果區所有人都投入,冇人拎電話不停影
台語歌唔太識唱都跟住啦啦啦同拍手,日本人都一樣
羅密歐與茱麗葉前面信仔擺pose好有型
所以兩日都好滿足
相反香港,好似好趕時間咁唱,小左傾計
encore三次但係我覺得佢地係預小左歌
前面無論大媽定後生女都不停影,我果區又冇人捉
仲要山長水遠入去..放工去想睇埋開場嘉賓好驚遲到雖然明白場地同賣飛方式
佢地未必話到事間間公司都錢字行先

睇完日本覺得正所以香港想全勤
之後幾日希望在明天
我覺得係14 just rock it 尾埸
真係開晒燈出返嚟真encore溫柔還你自由版
好似唱到11:45
衰在大陸人多係撚咁俾人捉影相煩到仆街
舊歌會
跳到個看台震晒好痴線
下雨了 會加歌?
唔會
簡冇雨定加歌
[即日 原價出讓]
五月天 Just Rock It 2019 藍 BLUE

日期:2019年5月4日 (星期六)
票價:HKD880 + $10 (cityline手續費)
數量:2張
區域:D3 H行

https://t.me/mossein
係中間打後
帶埋香薰去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞