0726麥花臣見!kolor呢隊band真係不解之謎黎 (2)

1001 回覆
140 Like 8 Dislike
我又唔係好明,點解明知個兄弟吸_都唔屌返佢行條正路
專心做GYM
其實係咪諗住用不肖呢個詞
一係咬錯字,一係打錯字,兩個意思都通
不過睇前前後後個意思我覺得似不屑多,講自己收起年少氣盛團火咁
kofung當年話係band入面其他人導佢食...
我冇睇哂成段,但講緊tatflip定kolor?
kktix 有page 未? 搵唔到
係咪聽日有得係通利到買?
今次唔係經快達票
成日有人講呢樣野 但又唔係佢覺得佢地係喎
下即係得網上用信用卡買?
未試過唔太清楚
得網上買的話
買唔到
佢話係KKTIX果到買WO

但我發現呢個係台灣網黎 聽日賣但今日都未有放個event出黎,有冇巴打係果到買過hk live飛

係咪呢條link : https://kktix.com/
之前普遍都係快達票,即係琴行都買到
搵人幫手
冇講 不過似係講緊kolor
仲未搵到人睇應唔應該買定兩張飛
▋KOLOR Initialness Live 2019▋

話咁快聽日就係Kolor音樂會嘅開賣日啦!大家準備好未呢?🤟
記得mark實下面條link,3月28號10:00am去KKTIX搶飛啦!
購票網址 ➡ https://kolor.kktix.cc/events/ebc27e8f

▋ KOLOR Initialness Live 2019▋
演出時間|2019-07-26 (五)
演出地點|旺角麥花臣場館
票價:$680(VIP Package)*/$480/$380
*$680(VIP Package) 只作限量發售,Package包括$480門票一張及Initialness相/譜,內容包括:新舊相集,歌曲創作背景/簡介和九首全樂器記錄樂譜
地面企位區為全企位,除了地面企位以外全為座席。地面企位區觀眾門票上的序號並不代表入場順序,企位順序是依現場排隊順序為準。

咁洗乜搶
不嬲唔洗搶
不嬲企位都唔使爭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞