0726麥花臣見!kolor呢隊band真係不解之謎黎 (2)

1001 回覆
140 Like 8 Dislike
樓主咁耐都唔開post,忍唔住衝出黎延續返上個post先
2019新歌初老
https://youtu.be/sgRyrGhEOPM

屌你老母 歌質素公認偏高質
風格多變 有rock有pop
live穩定 sammy把聲又獨特 易入耳
各成員唔講魅力十足 但至少都是是正正 品行端正
但玩左十幾年都上唔到位 難聽啲講句 仲係死band仔一個
唔係話想佢哋紅到個個都知都聽 但至少入到主流音樂啊
睇佢哋youtube啲歌 平均都係得幾萬 十幾萬人聽 係咪真係咁慘??
有冇人可以解答下???

kolor呢隊band真係不解之謎黎
https://lih.kg/1051408
夜媽媽聽初老
KKTIX 到依家都仲未search到個show
今日翻工loop左成日初老
好難得有隊band係快歌夠熱血 慢歌夠感情 全部有共嗚
最鍾意嗰首過客
啲歌詞好入心
推佢老味
星期四朝早即刻買飛
準備好一個人去睇bandshow!! 好怕今次唔睇無下次
Kolor嘅歌早幾年聽都無感覺 人大咗愈聽愈有味道
雖然紅唔起 但真心希望佢地唔好因爲為咗紅而商業化自己
少fans係麥花臣開 so what! 細場更加顯得場內嘅人有幾die heart!
唔小心hi錯左負皮
今朝聽其實我們不快樂
"人一生掛著笑臉,誰希罕鏡後面,誰喜歡應酬晚宴,人始終要露面"
有冇多啲巴絲講下side track?
一路都等緊你開
Sammy 今日咩事,邊個撩興佢
點解
我都想知
想知邊個
睇行文似是罵某大陸人,如果唔係無必要特別提香港人,

Btw,

彈結他打鼓柒的明星似乎得謝霆鋒
我都係諗謝霆鋒
隔離po講時光機不和
睇返kolor幾個真係keep到十幾年
就算kofung走咗之後另外幾個都無講佢壞話
牙升又融入得好開心
真係好難得
上次開live仲話高豐叫佢地返教會
開線solo
我都想知
睇行文似是罵某大陸人,如果唔係無必要特別提香港人,

Btw,

彈結他打鼓柒的明星似乎得謝霆鋒
我都係諗謝霆鋒
線solo

我唔係成日上黎 費時搞死個post
唔夾band一樣可以是好朋友 尢其是本身fd 底的話,相反黎講beyond3子不和好大機會是本身三個只是家駒的緣故先fd,所以散band之後就算合作都似是當對方是合作夥伴only
Hide唔識彈結他
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞