[西岸po大混戰及樓豬nba最後一季?] NBA 2018-19 regular season 討論區(101)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
我皇想佢收皮佢要跌鋪甘嘅
今年佢個心都只係諗佢今年只係因為傷
佢冇傷一定入po
我皇今年常規就已經choke
果時淨係 DW + LBJ 已經ON撚鳩.
兩個是旦一個執完板就鳩掉向前場, 另一個鳩跑就拎分.
去到PO就係睇教練同球員嘅execution
series咁睇 我覺得鹿對76都仲係64波
最惡搞係loops 字母 中間ton呢個進攻組合

速度射程都有互補,仲要身高高勁多

勇係表弟既話都係咁先
Bazemore同Lin同為失意之人
唔該打返起
回塘嫁啦,當6尺8 既過氣cp3 咁啦
表弟唔係好夾勇講真
字母喜迎MVP獎杯
你後生2年黎西岸咪又係po都入唔到
16-17年西岸重癲呀
但叫佢爆底,做下簡單傳導都無問題呀嗎

已經幻想到表弟硬爆loopz,字母協防,表弟傳出去比klay curry kd, 都咪話唔惡打

當然鹿班體能怪又應該夠力對返位既
現役教練壓得住吾皇既又有幾多個
係嘅 你就唔使oh sorry啦
所以話唔是無得打. 如果真係勇對鹿真係會幾好睇
搞咩boston又簽番Monre
講幾多次foj根本就係受惠於pace加快先仲keep到stats

現實根本退化到爆炸

如果pace好似早幾年咁

依加比盡24+6+6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞