[西岸po大混戰及樓豬nba最後一季?] NBA 2018-19 regular season 討論區(101)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
即刻棄
我班新仔心態垃圾來
佢肯既點解唔留係狼
諗下今日唔計刷分仔全隊得分最高個五件傷咗四件,唯一冇傷個件比gobear當狗咁撚既話心情會好啲
睇大腸波唔多
大腸有冇當BOOKER好似HARDEN頂埋PG位咁用?
但我會寧願輸50分
booker 25-30 min
頂得仲多過HARDEN
booker直程pg咗年半
依家係咁用,不過效果唔好,刷分仔最好係打off ball,間唔中先幫個pg控
傻豬嚟,豬咁多好傷士氣,寧願依家咁算
唉我唔算鍾意刷分仔
我好討厭今場同70分個場
不過你都講得啱嘅, 我的士氣季中已經無哂
傻豬嚟,咁邊有人買飛
咁Booker可以點,大學都唔係重點嗰幾粒星,入隊豪門皮垃圾底,掛名歷史勝率前4然後呢幾年柒過GLEAGUE柒過CBA都仲有前7

隊上所謂大佬一個中鋒擺明養老,一件仆街筆掃對外冇血氣對內屌鳩GM就叻,仲走撚哂,四季經歷60個隊友,除咗Payton同件刷鞋仔Ulis,成班唔識喂波嘅point guard撚屌連提個名都有辱成班Ring of Honors暨HOFers,講到管理層面就更加好笑,仆街班主連Nash&Hill呢啲nice guy都逼到暗啞底反面,GM唔單止McD,成班都係懞撚。屌佢刷分慶祝仲撚好笑,明明Earl Watson同班廢老推佢去搞慶祝,而家全數要佢揹哂,到今日台灣同中國啲小撚氣塞fans都仲jer佢jer到癲撚過公海件姏野xxx,都唔知佢前世係唔係帽咗張伯倫定Naismith先有啲咁嘅待遇

求解答:咁Booker可以點?
利申:睇完Booker唔在場7分鐘條片嬲撚到而家
輸三分仲澎澎聲入樽
咸了,如果幾年後腸都係咁真係唔介意刷分仔去第二到證明自己
關我鬼事
Nurkic
唔計齋睇highlight年代,真心搵資料同睇比賽都差唔多十年啦,今時今日仲撐呢隊假軀殼我覺得對唔住nash,對唔住dragic,對唔住好多好多有心打過PHX嘅人,唉屌
咁咪贏盤

諗親都笑
木狼嘛
Rubio嗰下對手舉到長過字母
問心講句

成隊波全部炒晒gm教練球員除左神醫炒晒

一個不留炒撚晒佢

然後成隊波全部二線見頂球員可能仲勁
傻閪腦細躝已經夠了
你唔走最關鍵個老細有咩用
老細點躝
你估我唔知咩

除非你搵個嘴賤黑人辣到佢racist lor
ching i feel you
我對上次想喊想喊係barkley個句"Ernie, don't disrespect my suns"
我唔多介意booker走, 甚至sarver搬去seatle(前提係變32隊, phx, seatle, New Jersey/Las Vegas)
我覺得我地要毀掉重練先變得返正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞